Kamen da zaplače: Kako su dva navijača Zvezde zajedno gledala utakmicu iako jedan više nije među nama? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Kk Crvena Zvezda

Ono kad sudbina spoji!

Kamen da zaplače: Kako su dva navijača Zvezde zajedno gledala utakmicu iako jedan više nije među nama? (FOTO) (VIDEO)

Strašna priča... Ali, baš strašna... U glavnim ulogama pokojni Zoran Ašanin i momak kome je on omogućio novi život Miloš Smiljkić
Objavljeno:

Crvena zvezda i sudbina večno su spojili porodice Ašanin i Smiljkić. Emotivni susret Dušana Smiljkića i porodice preminulog Zorana Ašanina obeležio je meč između crveno-belih i Panatinaikosa u kom su Zvezdini specijalni gosti uživali u još jednoj pobedi crveno-belih.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kraj godine je bio na izmaku, a četa predvođena Dejanom Radonjićem nizala je pobede. Dok je hala grmela od buke navijača koji su slavili pobedu nad aktuelnim prvakom Evrolige, jedan Zvezdin navijač je vodio bitku za svoj život. Nažalost, iako se hrabro borio, najvažniju bitku nije uspeo da dobije. Zoran Ašanin preminuo je od posledica moždanog udara prvog dana 2017. godine.

Porodica Ašanin se odlučila na veoma plemenit gest. Naime, odlučili su da Zoranove organe doniraju i zahvaljujući tome, tri života su spašena. Igrom sudbine, jedan od njih je i Dušan Smiljkić, takođe navijač Zvezde koji je prisustvovao pobedi crveno-belih nad CSKA tog 29. decembra. Emotivan susret između Dušana i Zoranove porodice, koji je organozovala Crvena zvezda, takođe se dogodio na Zvezdinoj utakmici, ovoga puta protiv Panatinaikosa. U istoj hali u kojoj su ko zna koliko puta do sada zajedno bodrili svoj klub, u hali u kojoj su obojica bili, ne znajući da će ih sudbina povezati zauvek.

Zajedničkim snagama bodrili su crveno-bele do nove pobede, a nakon meča su razgovarali sa nama o utakmici, značaju ovog susreta i šta on za njih predstavlja:

- Ovo je prvi put da imam tu čast da pored terena bodrim svoj klub sa ostalim igračima i članovima kluba. Svi smo bili srećni zbog pobede - rekao je Dušan, a za njim je Goran, Zoranov brat, dodao:

- Godinama dolazimo na Zvezdine utakmice, a Zoran je uvek vodio Miloša sa sobom. Sreća na njegovom licu kada je bio pored igrača i navijao zajedno sa njima je neopisiva!

Na utakmici, sa mesta na kojima je teren vidljiv kao na dlanu, i Goran i Dušan su u prvi plan izdvojili atmosferu:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.