NAVIJAČI MAKABIJA HTELI DA POPUNE MARAKANU? Zvezda taktički izbegla opasnost - DA IMA VIŠE NJIHOVIH NEGO DELIJA!
Navijači Makabija prirediće vatrenu atmosferu u Haifi ali su planirali da isto urade i na Marakani, Foto: Profimedia

biće vatreno i krcato!

NAVIJAČI MAKABIJA HTELI DA POPUNE MARAKANU? Zvezda taktički izbegla opasnost - DA IMA VIŠE NJIHOVIH NEGO DELIJA!

Razlog za ovakvu odluku je informacija koja je došla i do Crvene zvezde, da su navijači Makabija planirali da pokupuju masovno veliki broj karata za tribine oko boksa gde će biti smešteni Izraelci

Objavljeno:

Crvena zvezda od 21.00 u Izraelu gostuje Makabiju iz Haife u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ovo je "prvo poluvreme" najvažnijeg meča sezone za Zvezdu, jer je ulog grupna faza elitnog takmičenja, kao i najmanje 30 miliona bonusa od UEFA.

TRENING PA PRAVAC IZRAEL! Zvezda bez bitnog igrača napada Ligu šampiona! (FOTO)

Sve će se odlučivati u revanšu na Marakani, u utorak od 21.00, a nema sumnje da će Marakana biti krcata.

Zvezda je već pustila karte u prodaju, ali je ovoga puta promenila uobičajenu praksu. Naime, crveno-beli su karte pustili u prodaju znatno ranije, na dan odigravanja meča protiv Voždovca u subotu.

FK Crvena zvezda
foto: FK Crvena zvezda

Novina je bila što su karte puštene samo na blagajni, uz informaciju da neće biti "onlajn" prodaje za ovaj meč, kao i da će za ovaj meč morati da se predaju na uvid i lične karte za kupovinu karata.

Zvezda je tek nekoliko dana kasnije odlučila vrati i onlajn prodaju karata, ali takođe pod jednim uslovom, da karte mogu da kupe samo državljani Srbije, kao i da karte za južnu tribinu ne budu puštene u prodaju putem interneta.

ZVEZDU ČEKA PAKAO U HAIFI: Makabi rasprodao stadion, navijači spremaju atmosferu za pamćenje!

Razlog za ovakvu odluku je informacija koja je došla i do Crvene zvezde, da su navijači Makabija planirali da pokupuju masovno veliki broj karata za tribine oko boksa gde će biti smešteni Izraelci, i da za revanš meč naprave pravu invaziju na Marakani i da dobiju dodatni kontigent karata od onog koji ih sledi prema UEFA pravilima od 5 odsto kapaciteta stadiona.

Do crveno-belih je došla takva informacija, nisu znali koliko bi karata navijači Makabija kupili, ali su odlučili da ništa ne rizikuju, i da spreče takvu mogućnost da njihov rival na Marakani ima veću podršku nego što je planirano.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.