OŠTRO SAOPŠTENJE! Grobari zahtevaju ostavku uprave i žele da na čelu kluba vide ove ljude! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

povodom suspenzije

OŠTRO SAOPŠTENJE! Grobari zahtevaju ostavku uprave i žele da na čelu kluba vide ove ljude! (FOTO)

- Glavni krivci za ovo stanje su čelnici sadašnje uprave FK Partizan, a i pojedini predstavnici drugih institucija koju su zarad ličnih interesa uspeli u zadatku uništavanja našeg kluba
Objavljeno: 23:01h

Grobari sa Kosova i Metohije tražili su u ponedeljak da uprava FK Partizana podnese neopozive ostavke i na taj način preuzme odgovornost za izbacivanje kluba iz Evrope.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! UEFA je zbog kršenja "finansijskog fer-pleja" odlučila da kazni crno-bele zabranom igranja u evro-kupovima naredne sezone. Navijači "parnog valjka" iz južne srpske pokrajne smatraju da je Partizan pod vođstvom uprave, na čijem su čelu predsednik Milorad Vučelić i generalni menadžer Miloš Vazura, dovela klub i navijače u ponižavajuću situaciju, koja nije zabeležena u istoriji crno-belih. Grobare sa KiM-a podržali su utorak i navijači iz Niša.

Grobari Niš smatraju da je situacija u Partizanu alarmantna i da je kulminirala izbacivanjem crno-belih iz Evrope. - Grobari Niš daju punu podršku braći sa Kosmeta. Mi, istinski navijači Partizana iz Niša u potpunosti podržavamo zahtev koji su javnosti predočili Grobari Kosmet i zahtevamo od uprave da podnese neopozive ostavke i rukovođenje klubom prepusti istinskim legendama, a koje Partizan ima u izobilju - piše na početku saopštenja.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.