OD NAJVEĆE SREĆE DO NEZAMISLIVE TUGE: Delije će će 2016. godinu zauvek pamtiti zbog ovih 5 PREJAKIH razloga! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

BURNIH 365 DANA

OD NAJVEĆE SREĆE DO NEZAMISLIVE TUGE: Delije će će 2016. godinu zauvek pamtiti zbog ovih 5 PREJAKIH razloga! (VIDEO)

Prethodna godina je ostavila neizbrisiv trag na simpatizerima crveno-belih
Objavljeno:

Sportsko društvo Crvena zvezda je imalo veoma uspešnu godinu i navijačima će 2016. godina ostati u sećanju i po dobrim i po lošim stvarima koje su se dešavale na terenima i van njih.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada se sve stavi na vagu, sigurno je da će prevagnuti dobre stvari naspram loših jer ih je zaista bilo na pretek...

foto: Saša Pavlić Koky

Veliki broj osvojenih titula, pobede, dramatične završnice, fenomenalno navijanje, performansi na tribinama, ali nažalost i ubistva navijača, tuče...

GLEDAMO I PLAČEMO, HVALA BRAĆO: Delije su naterale celu Rusiju da zaplače! (FOTO) (VIDEO)

Predstavljamo vam 5 stvari zbog kojih će 2016. godina zauvek ostati u sećanju navijačima Crvene zvezde! 1. Uspeh košarkaša

Nakon tesnog i dramatičnog plasmana u četvrtfinale Evrolige, usledila je čudesna stvar koja je delovala nadrealno do pre nekoliko godina. Izabranici Dejana Radonjića su uspešno prebrodili pomenutu fazu i iznenadili kontinent, da bi potom ispali u četvrtfinalu od CSKA iz Moskve, kasnijeg šampiona najjelitnjeg takmičenja.

PRIVILEGIJA KOJU RETKI DOŽIVE: Delije su OVOJ DVOJICI momaka ulepšale godinu! (VIDEO) Godinu iza nas "Delije" će pamtiti i po dominaciji u Regionalnoj i domaćoj ligi...

2. Kvalifikacije za evrposka takmičenja u fudbalu

Nažalost, ovo je stvar koju navijači neće pamtiti po dobrom. Velike ambicije imao je tim pred početak pohoda, ali je brzo vraćen u realnost. Prvo ona nesrećna eliminacija iz kvalifikacija za Ligu šampiona na "Marakani" od strane Ludogoreca, potom za crveno-bele prejaki Sasuolo...

PAKAO ARENE! Da li je iko očekivao da će Delije na OVAJ NAČIN dočekati Teodosića? (VIDEO) (FOTO) 3. Ubistvo Aleksandra Jaćimovića... U tuči dve huliganske grupe u Čačku, na smrt je uboden mladi navijač Crvene zvezde Aleksandar Jaćimović... Dečko nije važio za huligana i nije imao kriminalnu prošlost, a njegovo ima se skandira na svakoj Zvezdinoj utakmici i barjak sa njegovom slikom će se godinama vioriti na mečevima crveno-belih.

Delije nikada nisu dobile veće priznanje! Navijači Zvezde drugi su na svetskoj ultras listi! (VIDEO)

4. "UEFA Mafija"

Prijem samoproklamovane republike Kosovo i UEFA se nikako nije svidelo javnosti u Srbiji, a čini se da su najglasniji po tom pitanju bili navijači Crvene zvezde. Sve je počelo na proslavi 25 godina od trijumfa u Bariju u Sava Centru kada su "Delije" po prvi put pevale pesmu "UEFA Mafiija", da bi potom svo revolt iskazivali koreografijama koje su postale pravi hit i obišle su svet.

Delije godinama već sanjaju da ih vide u crveno-belom dresu! Da li će im se ikada san ostvariti? (FOTO) (VIDEO) Takva koreografija je prvi put razvijena na prijateljskom meču sa Olimpijakosom, da bi ta praksa bila nastavljena i na mečevima s Valetom, Ludogorecom, Sasuolom... Koreografija na meču sa bugarskim timom će ostati upamćena kao jedna od najlepših u istoriji... 5. Siiiimooooooooooonović!!!

Nekadašnji kapiten kluba posle završenih Olimpijskih igra na viskom nivou i pruža partije koje su zadivile celu Evropu. U sećanju navijača ostaće zauvek upamćeno oduševljenje Ilije Kovačića kada god reprezentativac uradi nešto kvalitetno - Siiimooooooonooooooović! :)

MRŽNJA, KAŽETE? Ova fotka obesmišljava svaku navijačku tuču između Delija i Grobara! (VIDEO)

(V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.