ZA NJIMA SMO UZDISALI: Seksi, atraktivne i zavodljive navijačice Eurobasketa! (FOTO)

LEPOTA KOŠARKE

ZA NJIMA SMO UZDISALI: Seksi, atraktivne i zavodljive navijačice Eurobasketa! (FOTO)

One su bile ukras svih mečeva srpske reprezentacije tokom Eurobasketa
Objavljeno: 10:11h

Pala je zavesa na još jedan Eurobasket i počeli smo sa sabiranjem utisaka. Dok se svi bavimo analizom pre svega srpskih košarkaša, ali i igre koju smo videli tokom turnira uopšte, red je i da se pozabavimo nekim pratećim stvarima Evropskog šampionata. OD SJAJA DO OČAJA: Zašto Srbija, iako najbolja, nije osvojila medalju na EP u košarci? Jedna od njih su svakako atraktivne navijačice koje uopšte nisu izostale sa ovako velikog događaja. Gotovo da nije bilo utakmice u prenosu, a da kamerman nije lutao po tribinama nalazeći atraktivne mlade dame koje bodre svoje selekcije. Mi smo odlučili da napravimo izbor najlepših devojaka koje su krasile hale u Berlinu i Lilu i prepuštamo vam da uživate u njihovoj lepoti. 1. Naravno, kakvi bismo to bili ljudi da nam na prvom mestu nisu naše Srpkinje koje se smatraju jednim od najatraktivnijih žena sveta i sa njima akcija "Kupujmo domaće" dobija svoje pravo značenje.

A ŠTO ONOLIKO TROJKI? Srbija na Evropskom prvenstvu kroz prizmu statistike! (FOTO) 2. Moramo priznati da su nas neočekivano iznenadile Islanđanke koje su vatreno bodrile svoje igrače, iako potiču sa severa Evrope. Mogla bi da padne neka trampa, tipa mi ih naučimo baksetu, a one nama ledeni izazov...
3. Litvancima poraz u polufinalu još nismo oprostili, ali nekoliko noći sa njihovim grlatim sunarodnicama došle bi nam kao melem na ranu.
4. Nemice su obično hladne, ali vrlo lako su srpski košarkaši na parketu i navijači na tribinama budili strast u njima. Kada smo ih videli tužne i nama je došlo da opsujemo Bjelicu.
5. Za kraj smo ostavili naravno one, zbog kojih je i Saša Đorđević povremeno imao problema da održi koncentraciju svojim igračima tokom tajmauta. Sad shvatamo zašto ima momako koji hoće da budu čirlideri.
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.