Delije godinama već sanjaju da ih vide u crveno-belom dresu! Da li će im se ikada san ostvariti? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet/Reuters/AP

tiha patnja zvezdaša

Delije godinama već sanjaju da ih vide u crveno-belom dresu! Da li će im se ikada san ostvariti? (FOTO) (VIDEO)

Oni su navijači Zvezde, uvek ističu da bi voleli da odigraju makar sezonu u voljenom klubu, ali da li će se to ikada i dogoditi?
Objavljeno: 23:04h

Uvek je bilo i biće sportista u Srbiji koji navijaju za Crvenu zvezdu ili Partizan, a da nikada nisu igrali za neki od tih timova, iako su kasnije napravili sjajne karijere i često isticali da bi voleli da odigraju makar jednu sezonu u voljenom timu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zato smo mi odlučili da se podsetimo svih onih košarkaša i fudbalera koji su izražavali naklonost ka Crvenoj zvezdi i tiha su patnja Delija već godinama koje se nadaju da će dočekati da ih vide u crveno-belom dresu.

Istu temu ćemo obraditi i sa Partizanom, a o njoj ćete moći da čitate u četvrtak.

KOŠARKAŠI:

1. MILOŠ TEODOSIĆ

Od trenutka kada se pojavio na severnoj tribini Marakane sa Darkom Miličićem i Milanom Gurovićem u revanšu protiv Rendžersa postao je želja svih navijača. Mnogo puta je isticao da bi želeo da karijeru završi u voljenom timu i navijači se nadaju da će se to desiti vrlo brzo.

2. NIKOLA VUČEVIĆ

foto: Dado Đilas

Crnogorski centar koji već godinama igra sjajno u NBA, a kada god je u Beogradu ne propušta utakmice crveno-belih i uvek dobije ovacije navijača. I njegova želja je da jednog dana zaigra za klub sa Malog Kalemegdana.

3. STEFAN MARKOVIĆ

foto: Profimedia

Nekoliko puta tokom karijere se povezivao sa prelaskom u Zvezdu i sigurno je da bi navijači bili presrećni da ga vide u ekipi. Da li će se taj transfer nekada ostvariti, pitanje je!

4. MALKOLM DILEJNI

foto: Fonet/aleksandar Koković

Sadašnji plejmejker Atlante je bio oduševljen Delijama kada je gostovao sa Lokomotivom u Beogradu i to javno objavljivao na Tviteru, zbog čega su usledili pozivi od strane navijača da dođe u Zvezdu.

5. LUKA DONČIĆ

foto: Filip Plavčić

Evropska košarkaška zvezda u usponu nikada nije krila da joj je omiljena boja crveno-bela, a nedavno je dobio ovacije prepunog Pionira kada je gostovao sa Realom. Nema sumnje da bi svaki navijač voleo da jednog dana baš on obuče crveno-beli dres.

FUDBALERI:

1. ALEKSANDAR KOLAROV

Defanzivac Mančester Sitija je bio u pionirima Crvene zvezde i njegova navijačka pripadnost je poznata, pa se potajno dosta zvezdaša nada da bi pred kraj karijere mogao da dođe u njihov klub.

2. ZDRAVKO KUZMANOVIĆ

Srbin rođen u Švajcarskoj je milion puta ponovio da mu je najveća želja da postigne gol na Marakani i da obuče dres Crvene zvezde, ali su šanse za to veoma male.

foto: Saša Pavlić Koky

3. NEMANJA MATIĆ

Jedan od najboljih srpskih fudbalera i zvezda Premijer lige je pre skoro dve godine jasno i glasno rekao da bi voleo da završi karijeru u Zvezdi, ali da je za to potrebno da se popravi stanje u srpskom fudbalu.

foto: Dado Đilas

4. MILOŠ VELJKOVIĆ

Povezivan je sa dolaskom na Marakanu nakon što je postao šampion sveta u omladinskoj konkurenciji i navijači su to silno želeli, ali se nije ostvarilo.

foto: Saša Pavlić Koky

5. NEMANJA MAKSIMOVIĆ

Najveća greška Crvene zvezde u poslednjih petnaestak godina, nikada nije dobio pravu šansu na Marakani. Sada je stigao do pozicije jednog od najtraženijih mladih vezista u Evropi, a Delije bi volele da se vrati jednog dana i ispravi nepravdu koja mu je načinjena.

foto: Dado Đilas

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.