11 dokaza bratstva Delija i Gejt 7! Kad oni navijaju svima su vilice do poda! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Profimedia

30 godina prijateljstva

11 dokaza bratstva Delija i Gejt 7! Kad oni navijaju svima su vilice do poda! (FOTO) (VIDEO)

Navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa će u utorak ponovo prirediti zajednički spektakl, a mi smo se prisetili kada su i kako sve dokazivali bratske odnose
Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde u utorak u Evroligi gostuju Olimpijakosu u Pireju, a to će biti prilika za novi crveno-beli spektakl u režiji navijača dva tima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Delije i Gejt 7 su u bratskim odnosima već 30 godina, još od kada je 1986. godine fudbalski klub Crvena zvezda gostovao Panatinaikosu u Atini, a pristalice kluba iz Pireja došle da pruže podršku crveno-belima.

Prijateljstvo dve navijačke grupe traje još od tada, a one zajedno sa navijačima Spartaka iz Moskve čine trojstvo - Pravoslavna braća.

Vremenom je ono samo produbljivano zajedničkim akcijama, posetama i odlascima na gostovanja, a mi smo zato odlučili da se prisetimo kada su sve Delije i Gejt 7 dokazali da su braća.

1. Kada je Crvena zvezda u Kupu evropskih šampiona 1992. godine ponovo gostovala u Atini Panatinaikosu, navijači Olimpijakosa su se pojavili na stadionu sa velikim transparentom "Good luck Red Star - Gate 7".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.