GENERALNI MENADŽER MEGE OBJASNIO SITUACIJU: Mi ćemo sada povući ekipu, nećemo nekoliko dana trenirati!
Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

NIJE PRIJATNO

GENERALNI MENADŽER MEGE OBJASNIO SITUACIJU: Mi ćemo sada povući ekipu, nećemo nekoliko dana trenirati!

Treneri su imali temperaturu, ali se sada dobro osećaju. Kod svih članova je blaža slika

Objavljeno:

Zdrastvena situacija u Megi Mozzart se prilično zakomplikovala, pa je jedino rešenje bilo da se utakmica 13. kola ABA lige sa Partizanom odloži. Meč je trebalo da bude na programu večeras od 21 čas u Štark Areni, ali zbog pozitivnih slučajeva u gostujućem timu moraće da bude odigran naknadno.

Kompletnu situaciju je za Mozzart Sport objasnio generalni menadžer Mege Goran Ćakić.

- U petak su se pojavili prvi pozitivni nalazi kod glavnog trenera Vladimira Jovanovića i jednog igrača. U subotu smo onda celu ekipu odveli na testiranje u Batut i tada je potvrđeno da su još tri košarkaša zaražena. Posle treninga koji smo održali u nedelju u Areni na testiranju je bio pozitivan i pomoćni trener. A onda smo danas posle jutarnjeg treninga saznali da je zaražen još jedan igrač - priča Goran Ćakić.

Mega je učinila sve da se utakmica odigra, ali posle današnjih vesti morali su da odustanu...

- Imali smo ogromnu želju da izađemo na teren i odigramo ovaj meč, čak smo registrovali jednog juniora i jednog kadeta da bismo imali optimalan broj igrača. Njih dvojica nikada nisu odradili trening u prvom timu. Ali, posle ovoga jutros shvatili smo da je prevelika opasnost i rizik da se utakmica odigra. Sa igračem koji je danas bio pozitivan, još dva saigrača su došla na trening zajedno kolima... Sad se i oni žale da imaju neke simptome -

Ono što je najvažnije u celoj priči jeste da su simptomi kod svih blaži.

- Treneri su imali temperaturu, ali se sada dobro osećaju. Kod svih članova je blaža slika... Nadamo se da će tako i ostati. Mi ćemo sada povući ekipu, nećemo nekoliko dana trenirati, pa ćemo ih ponovo sve testirati. Stvarno nije bilo drugog rešenja sem odlaganja. Zdravlje nam je na prvom mestu, tako da se zahvaljujemo ABA ligi i protivniku na razumevanju - zaključio je Ćakić.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.