ČARLS BARKLI OTKRIO ŠOKANTNU PRIČU: Prvi agent mi je UKRAO 100 MILIONA dolara, da sam imao pištolj UPUCAO bih ga!
Foto: Profimedia

o velikoj prevari

ČARLS BARKLI OTKRIO ŠOKANTNU PRIČU: Prvi agent mi je UKRAO 100 MILIONA dolara, da sam imao pištolj UPUCAO bih ga!

Bio je to veliki udarac za NBA zvezdu

Objavljeno: 19:31h

U izjavi za "Fedeaway World" nekadašnji NBA košarkaš Čarls Barkli ispričao je kako mu je prvi agent ukrao veliku sumu novca.

„Mislim da me je prevario za oko 100 miliona dolara. Moj prvi agent je bio varalica. Ukrao mi je novac. Ne želim da kažem njegovo ime, ukrao mi je sav novac. I kao rezultat svega toga, nakon četiri godine sam bio potpuno uništen“, rekao je Barkli.

Čarls Barkli
foto: Profimedia

Nije prvi put da Barkli u nekom intervjuu pominje ovu situaciju. Pre pet godina u jednom razgovoru za CBS Sports pričao je na sličnu temu:

„Mislim da su igrači sada pametniji nego u moje vreme. Moj prvi agent je dobijao celu moju platu, meni je davao deo, a ostalo je navodno ulagao. Dobijao sam 15.000 dolara mesečno. I to je bilo tako svakog prvog dana u mesecu. Za ostatak novca mi je govorio da je uložen u poslove. Verovao sam mu i nakon četiri godine sam se našao u situaciji da sam bankrotirao i da sam još bio dužan za porez. Da sam imao pištolj, upucao bih ga. Da sam mogao da ga se dočapam, prebio bih ga“, rekao je tada Barkli.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.