NOVI PROBLEM ZA ZVEZDU: Jedan od najboljih igrača crveno-belih propušta meč sa Krkom!?
Foto: Starsport©

aba liga

NOVI PROBLEM ZA ZVEZDU: Jedan od najboljih igrača crveno-belih propušta meč sa Krkom!?

Novi peh za crveno-bele

Objavljeno: 18:26h

Izvojevali su košarkaši Crvene zvezde veliku pobedu u 14. kolu Evrolige, šestu od početka sezone. Tek treći put u istoriji takmičenja savladali su Olimpijakos i pokazali da su spremni da se bore za mesto u plej-ofu. Vremena za odmor nema, s ozbirom da pulene Dejana Radonjića već u subotu (17.00) očekuje duel sa Krkom u Novom Mestu. Crnogorski stručnjak je pred gostovanje zabrinut zbog novih kadrovskih problema koji su zadesili srpskog šampiona, pošto je pod znakom pitanja i nastup Ognjena Dobrića.

Kako se navodi na sajtu kluba, osim Erona Vajta, rovitog Ostina Holinsa, pitanje je da li će ekipi i dvorani Leon Štukelj moći da pomogne i Dobrić koji je nakon utakmice sa Olimpijakosom dobio temperaturu. Podsetimo da je pred meč sa sastavom iz Pireja upitan bio i nastup pomenutog Holinsa, koji je takođe imao zdravstvene tegobe, ali se na kraju našao u timu.

Ognjen Dobrić
foto: Profimedia

Radonjić je istakao da će ekipa morati da svoj maksimum kako bi se iz Slovenije vratila sa pozitivnim rezultatom.

"Svesni smo činjenice da idemo na gostovanje ekipi koja će dati sve od sebe da nas savlada na svom parketu. Moramo biti spremni da u otežavajućim okonostima damo sve od sebe kako bi došli do novih bodova", istakao je trener crveno-belih.

Marko Simonović se pred meč sa Olimpijakosom vratio u tim, a jedan od najiskusnijih igrača srpskog šampiona napominje da je meč sa Krkom tek drugi u seriji duela koje će crveno-beli odigrati u samo dve sedmice.

"Svaka utakmica nakon velike potrošnje u EL je teška, uz sve to imamo ponovo dodatnih problema oko sastava tima. Krka na svom parketu je uvek nezgodan protivnik koji ima iskustvo i u medjuvremenu se pojačao. Ozbiljno uz sve poteskoce pristupamo ovoj utakmici, koja će biti druga u seriji od čak 6 mečeva koje ćemo odigrati u periodu od samo 14 dana", rekao je Simonović.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.