PETRUŠEV OTKRIO ZANIMLJIVE STVARI IZ SVOJE KARIJERE: Rekao zašto je izabrao broj 33 i ko mu je bio idol!
Foto: Espreso/Eimlija Jovanović

ZANIMLJIVO

PETRUŠEV OTKRIO ZANIMLJIVE STVARI IZ SVOJE KARIJERE: Rekao zašto je izabrao broj 33 i ko mu je bio idol!

Petrušev je odigrao dve utakmice u Evroligi ove sezone, prosečno je na parketu provodio oko 15 minuta, te beležio 12 poena i 2,5 skokova

Objavljeno:

Srpski košarkaš Filip Petrušev govorio je za klupsku televiziju Anadolu Efesa.

On se, između ostalog, prisetio i vremena provedenog u Americi, u Letnjoj ligi, gde je branio boje Filadelfije, koja ga je draftovala sa 50. pozicije.

- Bilo je u redu, možda ne kako sam očekivao. Letnja liga je bila zabavna, bilo je u redu. Najteže je tamo privići se jer sam imao tri treninga i igrali smo utakmicu. Zbog toga je bilo mnogo slobodnog stila u toj košarci - rekao je Petrušev.

Petrušev kaže da mu je Dirk Novicki bio idol dok je bio mlađi.

- Počeo sam da nosim broj tri kada sam otišao od kuće, a tri je i srpski broj. Volim trojku na svom dresu, a kada imam dve trojke onda je još bolje. Dirk Novicki mi je bio idol. On je visok i ja sam uvek bio visok. On je radio sa te pozicije sve, pogađao je fejd avej, ali dopadao mi se i Kobi Brajant i zbog njegovog mentaliteta i strasti - dodao je on.

Petrušev je odigrao dve utakmice u Evroligi ove sezone, prosečno je na parketu provodio oko 15 minuta, te beležio 12 poena i 2,5 skokova.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.