CRVENO-BELI PREZADOVOLJNI: Kako je Zvezda profitirala prilikom posete prvog čoveka EL? (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

saopštenje sa kališa

CRVENO-BELI PREZADOVOLJNI: Kako je Zvezda profitirala prilikom posete prvog čoveka EL? (FOTO)

Zadovoljni su ljudi sa Malog Kalemegdana
Objavljeno: 18:01h

Košarkaški klub Crvena zvezda izdao je saopštenje u kojem se navodi da je prilikom posete Beogradu prvog čoveka Evrolige Đordija Bertomeua produbljena saradnja crveno-belih i najelitnijeg kontinentalnog takmičenja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Saopštenje prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda mts izražava veliko zadovoljstvo rezultatima posete prvog čoveka Evrolige Đordija Bertomeua Beogradu i našem klubu, kao i učvršćivanjem saradnje između Evrolige i KK Crvena zvezda mts.

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu bio je tokom utorka i srede gost Beograda i KK Crvena zvezda mts, a povod za novu posetu bili su zaključenje ugovora od domaćinstvu F4 Evrolige 2018.godine u srpskoj prestonici i utakmica 3.kola Evrolige između KK Crvena zvezda mts i Barselona Lasa.

foto: Stefan Jokić

- Nakon izuzetno uspešne posete Beogradu, druge u poslednjih 6 meseci, KK Crvena zvezda mts želi još jednom i ovim putem da se zahvali Evroligi i prvom čoveku te organizacije na doslednosti, i izuzetno bliskom partnerskom odnosu, koji je doneo mnogo dobrih stvari za promociju srpske klupske košarke, Srbije i Beograda.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.