Aca Petrović: Ne kaljajte prijateljstvo Divca i mog brata, film je potpuno istinit!
Foto: Profimedia

sve je rekao

Aca Petrović: Ne kaljajte prijateljstvo Divca i mog brata, film je potpuno istinit!

Legendarni košarkaški trener, a sada selektor Hrvatske i Draženov brat, Aca Petrović, izneo je istinu o prijateljstvu Dražena i Divca
Objavljeno:

Nastavlja se priča o prijateljstvu Vlade Divca i Dražena Petrovića.

Nakon što je tokom vikenda izašla priča Fabijana Žurića, nekadašnjeg dobrog prijatelja Dražena, o tome kako Divac i Petrović nikada nisu bili dobri prijatelji, izašla je i druga strana priče.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, legendarni košarkaški trener, a sada selektor Hrvatske i Draženov brat, Aca Petrović, rekao je da to baš i nije istina.

- Tačno je da je Žurić bio veoma blizak s mojim pokojnim bratom, ali taj detalj o kojem priča, u vezi s naguravanjem i nekom povredom, nije mi poznat. Prvi put čujem za tako nešto. Dražen jeste zaradio rupturu, ali ne znam kako je do nje došlo. Mislio sam da je ona ideja koja se provlači kroz film “Nekad braća” bila jedina - rekao je Petrović za "Alo".

Aca Trica i pored svega ne osporava da su Divac i Dražen gajili prijateljski odnos.

- Smatram da ne bi trebalo sada se nešto spektakularno obazirati na neke detalje iz njihove svetle košarkaške prošlosti. Njih dvojica su od 1986. godine bili saigrači u reprezentaciji, mnogo toga su prošli zajedno, mnogo titula su osvojili, šteta bi bilo sad uprljati odnos koji su imali. Divac i Dražen su bili izuzetni igrači, imali su impozantnu karijeru i sa sigurnošću znam da su negovali prijateljski odnos, uz obostrani respekt - kaže Aca.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.