U budućnosti će biti drugačije: Aleksandar Džikić progovorio o slučaju Rakićević! (VIDEO)
Foto: Beta

primer na kojem se uči

U budućnosti će biti drugačije: Aleksandar Džikić progovorio o slučaju Rakićević! (VIDEO)

Trener crno-belih pričao o predstojećem meču, kao i o transferu koji je uzburkao sportsku javnost i dodao da će se posle svega drugačije ponašati u budućnosti
Objavljeno: 11:30h

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Cibone u trećem kolu Jadranske lige i naglasio je da njegovi košarkaši neće imati lake mečeve ove sezone.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Vraćamo se u Pionir. Nadam se pred punom dvoranom. Protivnik je vrlo neprijatan, talentovan. Dobar miks iskusnih i talentovanih igrača. Stvarno dobro trče, u startnoj petorci imaju četiri igrača koji mogu da povuku loptu napred. Trebaće mnogo koncentracije da se to zaustavi - rekao je Džikić novinarima u Beogradu.

Da li je potrebna bolja pozivnica Grobarima za prvi meč Partizana u Pioniru od ovog snimka? (VIDEO)

Partizan i Cibona su počeli sezonu sa dve pobede. Crno-beli su u utorak u Skoplju ubedljivo pobedili MZT.

Partizan uzvraća udarac: Crno-beli tuže najveće Zvezdino pojačanje! (VIDEO)

- Što se nas tiče, moramo da igramo bolje nego u Skoplju. Ne smemo da poletimo posle tog rezultatski uspešnog nastupa, jer ova ekipa ima tendenciju da poleti. Uz to, ima i mnogo novajlija za koje ne znamo kako će reagovati pred punim Pionirom. Mi smo zato otvorili tri pripremne utakmice za javnost.

Zašto svaki Grobar obožava Novicu Ubicu? Pa zbog ovih 12 razloga! (VIDEO)

- Te utakmice su bile 'pune' i bogami neki od njih su dosta nezadovoljavajuće reagovali. Videćemo da li će ta energija biti nešto što će da ih ponese ili sputa. Očekujem tešku utakmicu, ovaj tim neće imati lakih utakmica ove sezone -rekao je Džikić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.