KOŠARKAŠKI TRENER UBIJEN U BORBI SA NARKO KARTELOM! Svi su šokirani ovim nesvakidašnjim događajem (VIDEO)
Foto: Profimedia

STRAŠNO

KOŠARKAŠKI TRENER UBIJEN U BORBI SA NARKO KARTELOM! Svi su šokirani ovim nesvakidašnjim događajem (VIDEO)

erovalo se da je to invazija kuće zbog novca i droge

Objavljeno: 11:46h

Policijska stanica okruga Almans ( Severna Karolina) je sopštila da je trener škole košarke Union Akademije, Barni Heris ubijen kada je pokušao da opljačka skladište jednog narko kartlela.

Prema rečima Šerifa Terija Džonsona, Heris i još jedan čovek koji je njegov zet su ušli u kuću u ranim satima osmog aprila. Odma po ulasku su razmenili vatru sa pripadnicima narko kartela koje su navodno hteli da opljačkaju.

Heris je ubijen pri ovoj pucnjavi, a sem njega je i jedan član kartela je podlegao povredama pošto je dvaput pogođen u glavu.

- Ovde imamo dva zločinačka poduhvata ... pronađeno je preko 30 čaura u prikolici i izvan prikolice i još tri mobilne kućice u tom parku sa rupama od metaka u njima - rekao je Džonson na konferenciji za novinare u utorak.

Džonson je prikolicu koju su Harris i njegov zet posetili klasifikovao kao „skrivenu kuću“. Zet, Stiven Aleksander Stjuart, uhapšen je u nedelju i optužen za prvostepenu provalu i ubistvo prvog stepena. Džonson je rekao da je Alonzo Beltran Lara pogođen metkom u glavu i pronađen je svezanih ruku i nogu.

- Verovalo se da je to invazija kuće zbog novca i droge - rekao je Džonson.„ Korišćeno je mnogo oružja i vatrenog oružja. Bilo je gotovo poput stare zapadne pucnjave jer su projektili ulazili u prikolicu, izlazili iz prikolice i udarali u druge prikolice u tom određenom prikolicnom parku.

Džonson je rekao da je njegovo odeljenje otkrilo da su Heris i Stjuart "pratili" navodne članove kartela u pokušaju da otkriju gde se skrivaju droga i novac pre pucnjave 8. aprila. Rekao je da su opisi automobila dolazili i odlazili u susedstvo u kojem su prikolice i podaci sa Herisovih i Larinih telefona pomogli su im da slože okolnosti incidenta.

Šerifovo odeljenje takođe je primetilo da su Heris i Stjuart bili u okrugu Alamance „u potrazi“ pre 8. aprila na osnovu video zapisa na Harrisovom telefonu.

Union Akademija je škola čartera K-12 u Monrou u Severnoj Karolini i nalazi se otprilike dva sata od okruga Alamance.

Heris je angažovan u školi 2017. godine da predaje španski jezik u gimnaziji.

Saopštenje škole posle Herisove smrti je oplakivalo njegov "neočekivani" gubitak. Pre Džonsonove konferencije za novinare koja je u utorak iznela navodne okolnosti u vezi s Harrsovom smrću, škola je zatražila od svih učenika i osoblja da u ponedeljak nose odeću Union Academije kako bi proslavili Herisov život i njegov moto „Sva ljubav ... bez straha“.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.