POKUŠAJ LINČA ZVEZDINIH IGRAČA U PODGORICI: Divljaštvo u Morači i to pred očima Đukanovića!
Foto: Starsport©

Bruka

POKUŠAJ LINČA ZVEZDINIH IGRAČA U PODGORICI: Divljaštvo u Morači i to pred očima Đukanovića!

Poznato je već da su se na tribinama našli navijači Budućnosti i to njih oko 300

Objavljeno:

Šokantna dešavanja na meču Budućnosti i Crvene zvezde polako isplivavaju na površinu. Kurir je došao do saznanja koja bacaju novu senku na sve viđeno u dvorani Morača.

Poznato je već da su se na tribinama našli navijači Budućnosti i to njih oko 300. Zanimljivo, oni su nosili novinarske akreditacije?! Dakle, sama ova činjenica govori da se bili organizovani od strane uprave domaćeg kluba.

U skladu s tim onda ni ne čude vređanja Srbije, Zvezde, Nebojše Ilića, Branka Lazića, ali potpuno je iznenadilo što su u svoj repertoar uzeli i Dejana Radonjića, legendu njihovog kluba.

Kako saznajemo u poluvremenu meča, jedan od huligana zaleteo se da uđe na teren kako bi se obračunao sa igračima Zvezde?! Srećom, reakcijom obezbeđenja sprečen je ovaj potencijalno veliki incident.

Ono što nije sprečeno su majmunski krici upućeni na račun Voldena?! Neverovatno je da se to dešava u 2021. godini na jednom sportskom meču...

Da sve bude još apsurdnije, sve to iz lože Morače posmatrao je Blažo Đukanović, sin Mila Đukanovića, predsednika Crne Gore. Bez bilo kakve reakcije ili pokušaja da spreči pomenuta dešavanja.

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.