Šta se dešava sa igračima Zvezde? 4 teške povrede od početka sezone muče šampiona! (VIDEO)

krhke kosti crveno-belih

Šta se dešava sa igračima Zvezde? 4 teške povrede od početka sezone muče šampiona! (VIDEO)

Dok su povrede ranijih sezona desetkovale Partizan, većina Zvezdinih igrača prolazila je sa lakšim povredama. Ove godine situacija je drugačija.
Objavljeno: 22:06h

Većina navijača Crvene zvezde sa pravom se pita šta se dešava sa igračima njihovog voljenog tima. Dok su povrede ranijih sezona desetkovale Partizan , zbog čega su navijači Zvezde kritikovali rad Duška Vujoševiča, većina igrača kluba sa Malog Kalemegdana prolazila je sa lakšim povredama. Ista povreda Mitrovića kao pre dve godine: Zvezda bez kapitena naredna 4 meseca!

Ipak, u ovoj sezoni uloge su drastično promenjene. Dejan Radonjić, od utakmice sa Mega Leksom pa sve do duela sa Olimpijom, ni u jednoj utakmici nije mogao da računa na svih 12 igrača iz prvog tima. Tek je početak sezone, a već četiri prvotimca (Marko Tejić, Maik Cirbes, Nemanja Dangubić i Luka Mitrović) su doživela teže povrede. Nije noga, nego kuk! Dangubić doživeo tešku povredu na treningu! Pred vama je lista sa opisom i dužinom trajanja svih povreda od starta sezone. Marko Tejić Krilni centar polomio je prst desne šake u polufinalu Evropskog prvenstva za mlade gde se naša selekcija okitila zlatom. Ta povreda odvojila ga je od terena više od dva meseca, a uskoro bi trebao da se vrati na parket. Na 20-godišnjeg košarkaša ozbiljno se računa u nastavku sezone, jer ukoliko se ne dovede zamena za Luku Mitrovića, Tejić će biti prva i jedina opcija na toj poziciji.
Twitter/@Eurohopes
Maik Cirbes Nemački reprezentativac je povredio skočni zglob samo dve nedelje pre Evropskog prvenstva. Iako je prvobitna prognoza bila da će centar pauzirati do kraja oktobra, "Čelični" Maik se oporavio do početka sezone u ABA ligi i Evroligi. Povreda koju je doživeo kao da ga je ojačala, jer Nemac trenutno igra najbolju košarku u karijeri i lider je tima sa Malog Kalemegdana.

Nemanja Dangubić
Veći deo prošle sezone vukao je povredu kolena I taman kada je ušao u dobar ritam u novoj sezoni, zaradio je novu povredu. Ovoga puta stradao je kuk Stefanom Nastićem
News1: Saša Pavlić
Luka Mitrović Ima samo 22 godine, a već je doživeo dve teže povrede na oba kolena. ovredu desnog kolena zaradio je protiv Krke 2013. godine. Na parket se vratio u martu 2014. godine. .
Kao što je već poznato, levo koleno je stradalo u duelu sa Olimpijom u nedelju.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.