DVA IGRAČA ZVEZDE BRINU SAŠU OBRADOVIĆA: Uprkos idealnom startu sezone, trener ima razloga za nezadovoljstvo!
Saša Obradović, Foto: Starsport©

ROČESTI I O'BRAJANT

DVA IGRAČA ZVEZDE BRINU SAŠU OBRADOVIĆA: Uprkos idealnom startu sezone, trener ima razloga za nezadovoljstvo!

Crvenoj zvezdi sada slede tri gostovanja (Bajern, Primorska, Asvel) pa bi od presudnog značaja mogla da bude rotacija. Na njegovu sreću, Obradović ima dovoljno igrača

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović, ekipe koja je ove sezone maksimalna u ABA ligi, na konferenciji posle meča sa Krkom (ubedljiva pobeda) otkrio je kakav ''problem'' ima sa dvojicom igrača.

Među poslednjim pojačanjima kluba su plejmejker Tejlor Ročesti i krilni centar Džoni O'Brajant, koje još nije stigao da uigra sa ostatkom tima.

- Njih dvojica fizički zaostaju i zato ih treba više koristiti. U isto vreme, treba ih i odmarati. Oni su važni igrači za nas - rekao je Obradović i ostavio navijače u nedoumici da li to znači manju ili veću minutažu za dvojac.

O Džoniju O'Brajantu, koji je poslednji stigao u klub, pričao je nešto opširnije.

- On sedam meseci nije igrao. Imao je karantine, pauza, ispitivanja, a sve to je škodilo u procesu rada. Imamo velikog igrača, njegov kvalitet će se videti vremenom - rekao je trener Zvezde.

Crvenoj zvezdi sada slede tri gostovanja (Bajern, Primorska, Asvel) pa bi od presudnog značaja mogla da bude rotacija. Na njegovu sreću, Obradović ima dovoljno igrača.

- Razmišljamo o tome, a razmišljaćemo i u periodu koji dolazi. Imam odovoljno igrača da napravimo rotaciju - zaključio je strateg na klupi crveno-belih.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.