Hauard promenio klub, hoće li Niksi napraviti drim tim? (VIDEO)
Foto: AP

biće zanimljivo leto

Hauard promenio klub, hoće li Niksi napraviti drim tim? (VIDEO)

Stameni centar se preselio u Atlantu
Objavljeno: 09:15h

Dvajt Hauard napustio je redove Hjustona i u narednim sezonama nosiće dres Atlante. "Supermen" se posle Lejkersa i Hjustona obreo u Houksima, potpisao je trogodišnji ugovor vredan 70 miliona dolara. Atlanta je njegov rodni grad, ovde će imati šansu da vrati deo poljuljane reputacije posle loše tri godine na Zapadu.

Za Houkse ovo je potpuna promena, Tig je za završio u Pejsersima, Horford odlazi, Hauard i Milsap će svakako činiti osovinu tima. Majk Konli ostaje u Memfisu. Bio je slobodan agent, postigao dogovor sa sadašnjim klubom, maksimalnih 153 miliona dolara za 5 sezona. Amerika je zapanjena iako je Konli u proseku u poslednje tri sezone ubacivao više od 16 poena i imao više od 6 asistencija.

Šok bi mogao da usledi vrlo brzo. Prema nekim navodima, Dvejn Vejd pregovara sa Niksima. Ako stigne u Njujork, zamislite petorku, Vejd, Rouz, Noa, Porzingis, Melo Entoni? Doduše, ove vesti treba uzeti sa zadrškom, nema još nikakvih zvaničnih potvrda, navodno je Vejd razočaran time što je Majamiju prioritet da dovede Duranta i zadrži Vajtsajda, on neće prihvatiti manje od 20 miliona po sezoni. Niksi su jedna opcija, Milvoki je druga, tu bi mogla da odluči blizina rodnog Čikaga.

Sačekajmo i videćemo šta će se desiti sa jednim od najzvučnijih imena na tržištu slobodnih agenata, ali ovo zaista počinje da deluje kao ludo leto NBA košarke.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.