NAJTEŽE PISMO KOJE JE BERTOMEU IKAD NAPISAO: Čelnik Evrolige se emotivnim rečima obratio navijačima svih klubova!
Đordi Bertomeu, Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

TAKO BAR ON TVRDI

NAJTEŽE PISMO KOJE JE BERTOMEU IKAD NAPISAO: Čelnik Evrolige se emotivnim rečima obratio navijačima svih klubova!

- Otkako smo 12. marta prekinuli naša takmičenja pokazali ste koliko želite da se košarka vrati - stoji u pismu između ostalog

Objavljeno:

Prvi čovek Evrolige Đozep Bertomeu obratio se opširnim i emotivnim pismom košarkaškoj javnosti.

Tačnije, uputio ga je direktno navijačima svih klubova koje igraju pod okriljem njegove organizacije (ECA).

- Dragi navijači, ovo je najteže pismo koje sam ikada morao da vam napišem. Zbog međunarodne pandemije koja uništava zajednice širom sveta, morali smo da otkažemo sezone 2019/20 u Evroligi i Evrokupu. To je izuzetno tužan trenutak za sve nas. Još više boli jer je zahvaljujući vama ovo bila najuspešnija sezona u istoriji. Na tome smo vam zaista zahvalni. Vaša vera nas inspiriše da i dalje, kao i uvek, radimo najbolje za fanove. Postoje slučajevi kada se od organizacija traži da se pridržavaju svojih verovanja. Iznad bilo kojih drugih interesa mi želimo da zaštitimo integritet naših takmičenja. Zdravlje i sigurnost svih koji su uključeni u takmičenje moraju da budu na prvom mestu. Izuzetno sam ponosan na to kako je cela porodica Evrolige reagovala tokom ove krize. Naši igrači, treneri, klubovi i komercijalni partneri pokazali su koliko su posvećeni našim zajednicama i košarci. Mi im aplaudiramo kao i mnogim ljudima koji su bili na prvoj liniji odbrane od virusa - napisao je Bertomeu i nastavio:

- Otkako smo 12. marta prekinuli naša takmičenja pokazali ste koliko želite da se košarka vrati. Tužni smo što, zbog sila izvan naše kontrole, ne bismo mogli to da učinimo čim poželimo. Ipak, fokusiraćemo se na to da se u sezoni 2020/21 vratimo jači nego ikad. Jedva čekamo da se ponovo pojave igrači na terenu i, što je najvažnije, čujemo vas kako navijate. Zajedno ćemo uskoro ponovo da uživamo u svim tim trenucima. Želim vam sve najbolje - zaključio je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.