STRATOS OTKRIO STRAŠNE DETALJE SA DERBIJA: Noge su mi se odsekle, navijači pominjali majku, a žena u bolnici!
Stratos Perperoglu, Foto: Starsport©

prisetio se svega

STRATOS OTKRIO STRAŠNE DETALJE SA DERBIJA: Noge su mi se odsekle, navijači pominjali majku, a žena u bolnici!

Ove sezone je malo vremena proveo na parketu

Objavljeno: 16:27h

Košarkaš Crvene zvezde Stratos Perperoglu je gostujući u podkastu Džoa Arlauskasa govorio o veoma interesantnim momentima u svojoj bogatoj karijeri.

Prvi veliki klub u kojem je igrao bivši grčki reprezentativac je Panainaikos. Nakon tri godine provedene u Panioniosu prešao je u Panatu, gde ga je sačekao srpski stručnjak Željko Obradović.

- Velika šansa. Prelepo. Želeo sam da igram za najbolje timove. Kada sam došao već su imali četiri trofeja Evrolige. Gledao sam Obradovića na televiziji, a onda sam imao šansu da radim sa njim. Neverovatno je da sam igrao za sve te timove. Prelepo, teško za opisati. Biti samo član timova sa takvim talentom. Naučio sam mnogo od saigrača - rekao je Perperoglu.

Setio se svog prvog derbija protiv Olimpijakosa.

- Sećam se atmosfere. Bilo je neverovatno. U prvim mesecima bio sam van tima, bilo je to malo frustrirajuće, imao sam 23 godine, želeo sam da igram. Ali nastavio sam da radim i čekam priliku.

foto: Starsport©

Prelazak u redove navećeg rivala izazvao je mnogo reakcija, ali Perperoglu ističe da je dolazak u Olimpijakos bio dobar za njegovu karijeru.

- Bila je to teška godina. Izašao sam iz povrede noge. Nisam imao ponude tog leta. Panatinaikos je napravio promene, novi trener me nije želeo. Avgust je bio i nisam imao ponude. Nije bilo drugog izbora. Zahvalan sam na dve godine u Olimpijakosu. Bila je to teška odluka, ali sam bio nagrađen. Osvojio sam još jednu Evroligu. Sve se događa sa razlogom.

Prvi derbi u dresu Olimpijakosa je bio veoma stresan za Perperoglua.

- Kada sam izašao iz tunela u OAKA Areni, noge su mi se zatresle. Navijači su vikali na mene, pominjali moju majku. Nikada to neću zaboraviti. Kada je meč počeo, bio sam u redu. Pobedili smo, mislim da sam imao dobar meč. Bilo je teško. Supruga je bila u bolnici, čekala da se porodi. Čudna situacija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.