JOKIĆ JE DOSADAN! DENVER NE MOGU NI DA GLEDAM! Ekipa čiji je on lider neće osvojiti NBA prsten!
Nikola Jokić je dosadan jednom američkom komentatoru, Foto: AP

Mnoge će ove reči razbesneti

JOKIĆ JE DOSADAN! DENVER NE MOGU NI DA GLEDAM! Ekipa čiji je on lider neće osvojiti NBA prsten!

Radio voditelj je izneo neke prilično smele tvrdnje o srpskom košarkašu

Objavljeno:

Američki radio voditelj Džon Vajner, koji vodi radio emisiju na "ESPN-u" poručio je da mu je igra Nikole Jokića dosadna, ma koliko on u stvari bio dobar igrač, te da samim time Denver nema nikakve šanse za titulu.

Voditelj emisije "Dan le Batard" izneo je svoj stav koji se nije dopao mnogima, ali kako je sam rekao, da svi koji misle suprotno o Srbinu mogu to da mu kažu i spreman je da ih sasluša.

- Mislim da je Denver veoma dobar tim, ali ih jednostavno ne mogu gledati. Ako ti je Jokić najbolji igrač mislim da još ne možeš osvojiti NBA titulu. Ma koliko je Jokić dobar, kao što znam da jeste, titulu ne možete osvojiti ekipa čiji je on najbolji igrač. Igra mu je tako dosadna. Ekipa vođena Jokićem neće osvojiti NBA titulu. Samo napred, čekam vaše argumente - rekao je Vajner.

Denver je prošle sezone imao drugi skor u zapadnoj konferenciji i ispao je u polufinalu konferencije od Portlanda posle 7 mečeva, a na početku ove sezone je protiv istog tog tima slavio u gostima predvođen upravo Nikolom Jokićem.

Naš košarkaš je doneo pobedu sa svojih 16 od ukupno 20 poena u drugom poluvremenu i imao 10 skokova i 3 asistencije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.