DELIKATNE POVREDE GLAVE I GRUDNOG KOŠA! Crvena zvezda se oglasila o stanju Ognjena Kuzmića koji je povređen u udesu
Ognjen Kuzmić zadobio je povrede glave i grudnog koša, Foto: Starsport©

hitno ga prebacuju za Beograd

DELIKATNE POVREDE GLAVE I GRUDNOG KOŠA! Crvena zvezda se oglasila o stanju Ognjena Kuzmića koji je povređen u udesu

Reprezentativni centar je doživeo teške povrede

Objavljeno:

Crvena zvezda se oglasila povodom saobraćajne nesreće u kojoj je teške povrede zadobio njen košarkaš Ognjen Kuzmić.

Iskusni centar, koji se ovog leta vratio među crveno-bele, nalazi se trenutno na operaciji u Kliničko-bolničkom centru Republike Srpske usled teških povreda koje je zadobio u sudaru njegovog poršea i BMW-a.

- KK Crvena zvezda mts sa žaljenjem obaveštava srpsku košarkašku javnost da je u nedelju u jutarnjim časovima na magistralnom putu Banja Luka - Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Tom prilikom Ognjen je doživeo teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd. KK Crvena zvezda o daljem toku situacije infromisaće javnost kada bude prikupio kompletne informacije vodeći računa o privatnosti Ognjena Kuzmića i delikatnosti situacije - navodi se u saopštenju na sajtu crveno-belih.

Ognjen Kuzmić je pre nekoliko nedelja potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom
Ognjen Kuzmić je pre nekoliko nedelja potpisao ugovor sa Crvenom zvezdomfoto: Starsport©

Prema informacijama, centar srpske reprezentacije se vraćao sa jedne svadbe u Prijedoru, a u automobilu sa njim bio je Bogdan Ilić, dok su u BMW-u bili Marko Miljatović i Dražen Janjanin.

Usled kiše kola je padala, kolovoz je bio mokar i došlo je do proklizavanja i potom sudara dva automobila, nakon čega se Kuzmićev porše isprevrtao i završio u livadi pored puta.

Kuzmić je u direktnom sudaru polomio donju i gornju vilicu i trenutno je u komi. Po rečima doktora Vlade Đajića, nema hematoma na mozgu ali su povrede vrlo ozbiljne i zahtevaju transport košarkaša u Urgentni centar u Beogradu.

Kuzmić je nedavno potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, u koju se vratio posle 2 godine provedene u Realu iz Madrida.

Inače, nalazio se na užem spisku selektora Srbije Saše Đorđevića za pripreme reprezentacije za Mundobasket u Kini ove jeseni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.