PARTIZAN OTEO REALU ISPRED NOSA NOVOG DONČIĆA: Ubacio crno-belima 54 poena, a sad je njihov novi igrač!
Saša Pavlović i Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

Ulaganje u Budućnost

PARTIZAN OTEO REALU ISPRED NOSA NOVOG DONČIĆA: Ubacio crno-belima 54 poena, a sad je njihov novi igrač!

Dečak od 15 godina koji je već počeo da vedri i oblači u seniorskoj konkurenciji

Objavljeno:

Partizan je ponovo mamac za najveće talente regiona! Crno-beli su pobedili konkurenciju i doveli vunderkinda Nikolu Radovanovića.

Kako saznaje "Mozzartsport" pretalentovani tinejdžer iz Nevesinja je postao novi član najtrofejnijeg srpskog kluba i za početak će nastupati za omladinski tim.

Reč je o momku rođenom 2003. godine koji je visok 195 cm i igra na poziciji beka šutera.

Skautima Partizana je zapao za oko dok je još bio pionir kada je na utakmici upravo protiv vršnjaka iz Partizana ubacio neverovatnih 54 poena, a nešto kasnije je pet više postigao i protiv Leotara.

Gotovo da je redovno postizao više od 30 poena tako da je već sa 15 godina bio gurnut i u seniorski tim Budućnosti iz Bijeljine, i tu je uspeo da obezbedi sebi ozbiljnu minutažu.

Kako i ne bi kada je Borcu iz Banjaluke odmah ubacio 28 poena i od tog trenutka je cela Evropa počela da gleda ka njemu.

Interesovao se Real Madrid, čak je i igrao na jednom turniru za njih, ali na kraju je odlučio da karijeru nastavi u Partizanu. Da će se to dogoditi dalo se naslutiti već na meču protiv Krke prošlog vikenda kada je bio u Pioniru i gledao utakmicu svog novog kluba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.