TRINKIJERI PRED OLIMPIJU: Agresija, koncentracija i pamet tokom cele utakmice!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

ITALIJAN IMA REČ

TRINKIJERI PRED OLIMPIJU: Agresija, koncentracija i pamet tokom cele utakmice!

- Nakon utakmice protiv Cedevite, imali smo sedam dana pred sobom da radimo i učinimo sve da u sutrašnjoj utakmici izgledamo bolje i igramo bolje - istakao je

Objavljeno:

Poslednju utakmicu u 2018. godini, crno-beli igraju u Ljubljani! Utakmica 13. kola ABA lige između Petrol Olimpije i Partizana NIS, na programu je u subotu, 29. decembra od 17 časova. Prvi duel sutrašnjih rivala ove sezone, odigran je pred punim tribinama hale "Aleksandar Nikolić", a crno-beli su zabeležili trijumf rezultatom 82:79.

Pred sutrašnju utakmicu, trener Partizana NIS Andrea Trinkijeri poručuje:

- Nakon utakmice protiv Cedevite, imali smo sedam dana pred sobom da radimo i učinimo sve da u sutrašnjoj utakmici izgledamo bolje i igramo bolje. Verujem da će tako i biti. Olimpija ima dobre i iskusne igrače koji su sposobni da nam naprave puno problema, zato moramo biti u potpunosti koncentrisani tokom cele utakmice. Moramo biti i agresivni i pametni u sutrašnjem meču - rekao je Trinkijeri.

Novica Veličković
Novica Veličković foto: Starsport©

Kapiten crno-belih Novica Veličković, naglašava važnost utakmice za oba rivala.

- Liga je ove godine takva da je za veliku većinu ekipa, svaka utakmica gotovo odlučujuća. Olimpiji je neophodna pobeda, nama je neophodna pobeda, tako da očekujem otvorenu, borbenu i vrlo tešku utakmicu. Mi znamo šta nam je cilj i znamo koliko znoja mora da se prolije da bismo ga ostvarili. Prvi korak je sutra - istakao je Veličković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.