DOČEKALI GA PESMOM I OVACIJAMA, A ISPRATILI PSOVKAMA I VREĐANJEM: Da li je Edo Murić ovo zaslužio?
Edo Murić, Foto: Saša Pavlić Koky

šta vi kažete na ovo?

DOČEKALI GA PESMOM I OVACIJAMA, A ISPRATILI PSOVKAMA I VREĐANJEM: Da li je Edo Murić ovo zaslužio?

– Moram da kažem da je bio čudan osećaj - rekao je reprezentativac Slovenije

Objavljeno: 16:08h

Cedevita je slavila u Beogradu nad Partizanom sa 76:71, a jedan od najzaslužnijih za pobedu Zagrebčana bio je nekadašnji košarkaš crno-belih Edo Murić.

Reprezentativac Slovenije je zabeležio 13 poena, a njegova trojka u poslednjoj četvrtini je bila od kjučnog značaja pošto su se gosti “odlepili” na +6.

Moram da kažem da je bio čudan osećaj, dugo nisam osećao tako nešto kao pred večerašnju utakmicu. Meni je drago što sam se vratio u Pionir, što sam video sve navijače – kazao je Murić za Maxbetsport.

Meč je prekinut na pola sata, pošto su 20 sekundi pre kraja navijači gađali klupu Cedevite. Utakmica se nastavila tek kada je ispražnjen taj deo hale.

Jako mi je žao što se to desilo. Boli me što su ljudi, za koje sam dao svaki atom snage i dvesta posto sebe na svakoj utakmici, da su me tako vređali, ali posao je takav. I kad sam igrao protiv rođenog brata, hteo sam da pobedim. Takav sam igrač. Igram sa energijom. Kako sam i rekao pre meča, ljubav je nešto, posao je nešto drugo. Volim i brata, ali kad smo igrali jedan na jedan, dosta puta smo se i potukli – objasnio je Murić.

Murić je dočekan ovacijama i pesmom u dvorani "Aleksandar Nikolić", ali očigledno da mu Grobari nisu oprostili dobru partiju i onu trojku za +6 20-ak sekundi pre kraja kojom je stavio tačku na pitanje pobednika ovog meča.

Videćemo kako će sledeći put Murić biti dočekan u "hramu košarke".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.