IGRAČI ĆE ME U GROB OTERATI, ETO ZATO SAM GROBAR: Nove bravure Trinkijerija, ovoga puta posle pobede nad Igokeom!
Andrea Trinkijeri, trener Partizana, Foto: Starsport©

aba liga, 10. kolo

IGRAČI ĆE ME U GROB OTERATI, ETO ZATO SAM GROBAR: Nove bravure Trinkijerija, ovoga puta posle pobede nad Igokeom!

Trener tima iz Humske Andrea Trinkijeri bio je prezadovoljan pobedom i istakao je šta je presudilo da se njegovi izabranici raduju na ovom gostovanju

Objavljeno:

Košarkaši Partizana vratili su se na pobednički kolosek, pošto su u 10. kolu ABA lige u gostima savladali Igokeu sa 97:84. Bio je to prvi trijumf crno-belih posle četiri vezana neuspeha.

Trener tima iz Humske Andrea Trinkijeri bio je prezadovoljan pobedom i istakao je šta je presudilo da se njegovi izabranici raduju na ovom gostovanju.

- Igokea je bila jako težak protinik, dosta širi teren, igra sa puno šutera, a tu je i Latavijus Vilijams, koji daje veliku dubinu u napadu. Bilo je jako teško pripremiti utakmicu, ali dve stvari su bile ključne - 39 skokova i Vanja Marinković u odbrani. To je presudilo u jako bitnoj utakmici za nas - rekao je Trinkijeri.

Italijanski stručnjak je poseban akcenat stavio na atmosferu na ovom gostovanju.

- Ja sam veliki grobar, a znate zašto? Ne zato što bih sve dao da vratim ovim navijačima takvu podršku i ogromnu ljubav. Nego zato, ako ja preživim moje igrače, koji će me u grob oterati njihovim greškama... Zato sam grobar, ako to preživim uvek će biti malo bolje, svaki dan malo bolje. Nigde na svetu nisam doživeo, da nas ovoliko navijača čeka, to je savršeno - istakao je Trinkijeri.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.