NE VOLIM SRBE, ALI ON MI JE KUL! Američki košarkaš šokirao izjavom, a igra u timu prepunom naših igrača!
Devin Buker, Foto: Printscreen/Youtube/FC Bayern Basketball

Zaparao nam je uši izjavom

NE VOLIM SRBE, ALI ON MI JE KUL! Američki košarkaš šokirao izjavom, a igra u timu prepunom naših igrača!

Da li je ovo posledica stereotipa i negativne kampanje koja se vodila protiv našeg naroda ili je nešto drugo u pitanju?!

Objavljeno: 09:21h

Kako li će Dejan Radonjić i ostali saigrači iz Srbije u Bajernu reagovati na čudnu izjavu američkog košarkaša Devina Bukera?!

Amerikanac je bio jedan od sagovornika u magazinu na klupskom Jutjub kanalu čija je glavna tema bio naš Vladimir Lučić.

Luča je već nekoliko sezona u Minhenu i svojim igrama je osvojio srca navijača i uz to je jedan od najboljih igrača ekipe.

Vladimir Lučić je jedan od najboljih igrača Bajerna
Vladimir Lučić je jedan od najboljih igrača Bajerna foto: EPA

Zbog toga je ova emisija bila posvećena njemu, i u njoj su njegovi saigrači govorili o nekim njegovim kvalitetima i koliko ga cene.

- Ima veliko iskustvo igranja, bio je kapiten Partizana. On je sjajan igrač da ga imate u timu, jedan je od najboljih igrača sa kojima sam igrao, pogotovo u nemačkoj ligi - rekao je Brejdon Hobs.

I Danilo Bartel je imao samo reči hvale za srpskog reprezentativca, da bi onda red došao na Devina Bukera koji ga jeste hvalio, ali je i izjavio nešto što nam je svima zaparalo uši.

- Luča je kul. Znate on je Srbin, a ne volim nešto Srbe, ali Luč je kul. Na terenu je sjajno igrati sa njim - poručio je Buker i ostavio sve Srbe u šoku, a dobro je poznato i da među navijačima Bajerna ima mnogo naših ljudi koji žive u Nemačkoj.

S obzirom na ovakvu izjavu moramo da se pitamo kako se onda Buker snalazi u timu koji vrvi od Srba, pošto za Bajern igraju Stefan Jović, Nemanja Dangubić, Vladimir Lučić, dok je Milan Mačvan povređen.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.