ŽOC JE PROGUTAO SVE UVREDE: Obradović se pomirio s gazdom PAO-a koji ga je vređao!
Foto: Beta/Branislav Božić/Printscreen/Instagram/dpg7000

lep gest

ŽOC JE PROGUTAO SVE UVREDE: Obradović se pomirio s gazdom PAO-a koji ga je vređao!

Posle velikih uvreda i ružnih reči srpski stručnjak pokazao koliiko je veliki

Objavljeno: 19:31h

Nešto što je pre samo nekoliko meseci vbilo nezamislivo dogodilo se u Atini pred turnir "Pavlos Janakopulos" - Željko Obradović i vlasnik Panatanaikosa Dimitris Janakopulos su zakopali ratne sekire.

Svađa dva nekadašnja saradnika trajala je šest godina, tačnije od 2012. kada je Obradović napustio klupu grčkog velikana. Vlasnik Panatanaikosa i sin pokojnog Pavlosa Janakopulosa Dimitris nije najbolje prihvatio odluku srpskog stručnjaka i nakon toga je na račun Obradovića uputio salvu ružnih reči.

Ipak, turnir posvećen preminulom ocu Dimitrisa i bivšeg vlasnika atisnkog kluba naterao je nekadašnje saradnike da izglade odnose.

- Hvala na pozivu. Za mene lično ovo je veoma posebno jer sam proveo 13 godina sa Pavlosom i njegovom porodicom. Uradio je mnogo za evropsku košarku, a ne samo za Panatinaikos. On me je naučio mnogim stvarima. Govorio je sam o životu, o vrednosti života i stvari koje sam govorio samo sa bliskim osobama. Ne mogu da izrazim osećanja, ali sam veoma srećan što sam ovde - rekao je Želimr Obradović na konferenciji za štampu.

Obradović se prisetio dana kada je vlasnik Panatanaikosa bio Pavlos Janakopulos i istako da su njih dvojica imali izvanredan odnos.

- Upoznao sam Pavlosa 1992. godine. U Jugoslaviji se spremao i počinjao rat, Pavlos i Tanasis koji vole košarku su želeli da pomognu. Svi u Evropi poznaju porodicu, njihovo poštovanje je neverovatno i svako razume koliko znače za košarku. Dovoljno je razmišljati o tome koliko je sjajnih igrača igralo za Panathinaikos. Lako je videti kako je ova porodica promenila košarku. Ponavljam, za mene je privilegija da sam mogao sa Pavlosom da razgovaram o životu - kazao je čačanski košarkaški stručnjak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.