Perperoglu: Jedva čekam da igram pred Delijama, takva atmosfera se retko viđa! (VIDEO)
Foto: Starsport©

Sve je spremno

Perperoglu: Jedva čekam da igram pred Delijama, takva atmosfera se retko viđa! (VIDEO)


Na početku treće nedelje rada sa ekipom, Perperogluu se sviđa šta vidi

Objavljeno: 18:25h

Grčki veteran, trostruki šampion Evrolige ,Stratos Perperoglu (34) stigao je na Mali Kalemengdan posle sezone provedene u Hapoelu i nije potrebno naglašavati da se očekuje da bude jedan od lidera nove ekipe. U svakom pogledu.

Dodatni razlog za takvu ulogu bivšeg igrača Panatinaikosa, Olimpijakosa, Efesa i Barselone je i činjenica da najbolje od svih u Zvezdi poznaje Tomića, jer je sa njim uspešno radio u Pireju od 2012. do 2014, osvojio evropsku titulu, pa potom prihvatio poziv Dušana Ivkovića da se preseli u Anadolu Efes.

U razgovoru sa novinarima u Beogradu, Perperoglu je naglasio da je Tomić odavno bio spreman da radi samostalno. - Bio mi je pomoćni trener, sada je glavni trener, pa je malo drugačije nego do sada - izjavio je Grčki košarkaš. - Mislim da je već nekoliko godina spreman da postane glavni trener. Deluje mirno, samouvereno i mislim da ima mnogo dobrih stvari da prenese timu. Ne znam da li će na kraju sezona biti uspešna, ali sam veoma optimističan - dodao je on.

Na početku treće nedelje rada sa ekipom, Perperogluu se sviđa šta vidi. - Očekujem da igramo dobru košarku, da igramo zabavnu košarku... Imamo mlad i talentovan tim, uigravamo se, jer je mnogo novih igrača, nov je trener i potrebno nam je vreme da međusobno naučimo kako ko igra i da zaigramo kao ekipa... Tim izgleda "gladno" i to je dobra stvar tokom priprema. Rano je, moramo da se trudimo i da zaigramo kao tim.

Iskusno krilo iz Drame dobro je upoznato sa ambijentom u kojem se u svakoj utakmici očekuje pobeda njegove ekipe. - Zbog toga i igramo. Hoćemo da pobedimo, ali kao što sam rekao - niko ne garantuje uspeh. Morate da idete postepeno, utakmicu po utakmicu, nedelju po nedelju i da pokušate da se popravite, pa da budete spremni kada najvažnije utakmice dolaze. U "Pioniru" je igrao često kao gost. Sada će biti domaći... - Jedva čekam da igram pred ovom publikom, uvek je dobra atmosfera i ne mogu da dočekam prvu utakmicu - dodao je Grk, koji za sobom ima čak deset evroligaških sezona.

BONUS VIDEO: Espreso intervju: Uroš Trifunović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.