STRAVA I UŽAS! MLADI KOŠARKAŠ (17) SE BORI ZA ŽIVOT: Letonac koji je igrao protiv Srbije u finalu nalazi se u kritičnom stanju!
Foto: Printscreeen/Youtube/FIBA

Žrtva eksplozije

STRAVA I UŽAS! MLADI KOŠARKAŠ (17) SE BORI ZA ŽIVOT: Letonac koji je igrao protiv Srbije u finalu nalazi se u kritičnom stanju!

Užasne vesti o stravičnoj nesreći stižu iz Rige gde se dogodila plinska eksplozija u stanu mladog košarkaša

Objavljeno:

Pre manje od nedelju dana ništa nije slutilo da bi nešto užasno i tragično moglo da se dogodi u životu Davidsa Viksne, mladog letonskog košarkaša.

On je sa reprezentacijom svoje zemlje osvojio srebrnu medalju na nedavnom završenom Evropskom prvenstvu za juniore, gde ih je u finalu pobedila Srbija, ali život ponekad ume da bude surov i užasan.

Sedamnaestogodišnji košarkaš je jedna od žrtvi stravične nesreće koja se dogodila u njegovom stanu, u naselju Sigulda, što je oko 50 kilometara udaljeno od Rige.

Davids Viksne je u nedelju igrao u finalu EP za juniore protiv Srbije
Davids Viksne je u nedelju igrao u finalu EP za juniore protiv Srbije foto: Printscreeen/Youtube/FIBA

Kako javljaju letonski mediji, u stanu je došlo do eksplozije gasa i to u trenutku dok je Viksna boravio u njemu, a trenutno mu se lekari bore za život i situacija je kritična i izgleda veoma loše.

- Košarkaški savez procenjuje šta bi trebalo da se uradi u ovoj situaciji. Nadamo se da će se ona poboljšati, ali, kako stvari sada stoje, nikako ne izgleda dobro - rekao je predsednik Košarkaškog saveza Letonije, Valdis Voins.

Mediji javljaju da i same slike sa mesta nesreće izazivaju jezu, pošto su vatreogasci po dolasku na lice mesta zatekli klizište od 200 kvadratnih metara, a pored Viksne povređena je još jedna osoba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.