Nikad niko nije ponizio Željka Obradovića kao ON SAD: Najbolji je, ali kada ima tim pun zvezda i najveći budžet u Evropi! (FOTO)
Foto: EPA/Jose Ramon Gomez

SRAMNO

Nikad niko nije ponizio Željka Obradovića kao ON SAD: Najbolji je, ali kada ima tim pun zvezda i najveći budžet u Evropi! (FOTO)

Niko do sada se nije usudio na ovakve reči!

Objavljeno:

Kada je odlučio da ode iz Panatinaikosa iz Atine i ode u Fenerbahče, Željko Obradović je očito stekao jednog, ne preterano opasnog, ali poprilično glasnog neprijatelja.

U pitanju je Dimitris Janakopulos, koji koristi svaku priliku da srpskom treneru proba da napakosti.

Iako i ptičice na grani znaju da je popularni Žoc jedan od najboljih svetskih trenera, Janakopulos nikako da se pomiri sa tim.

Dimitris Janakopulos
Dimitris Janakopulos foto: Printscreen/dpg7000

- Obradović je nesumnjivo najbolji u Evropi. Najbolji trener u Evropi... Ali, kada trenira zvezde. Kada ima najveći budžet. Nikad ga nismo videli da radi sa manjim finansijskim sredstvima. Uvak kažu da su on i Ivković najbolji. Ivković da napravi ekipu, Željko da kontroliše emocije i različite tipove ličnosti. Ne znam koliko bi bio uspešan sa malim budžetima. Uvek sam želeo najbolje za Panatinaikos, pa bih stoga voleo opet da ga vidim na parketu. Mislim da je velika greška to što je otišao iz Atine - rekao je Grk potpuno nekontrolisan u svojim izjavama, a neretko, kao i ovog puta, kontradiktoran.

A, kada se priča o Željku i radu sa manjim budžetima, setimo se ko je 1992. godine osvojio evrotitulu sa Partizanom! Sigurno nije imao bogzna koliko novca!

BONUS VIDEO: Evo kako je Mičel Donald poželeo sreću fudbalerima Crvene zvezde protiv Spartaka iz Trnave

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.