VILIJAMS GOS O SVOJOJ BUDUĆNOSTI: Sledeće nedelje sve će biti jasnije, ali sigurno će to biti evropski velikan!
Foto: Starsport©

ODLAZI 100%

VILIJAMS GOS O SVOJOJ BUDUĆNOSTI: Sledeće nedelje sve će biti jasnije, ali sigurno će to biti evropski velikan!

Izvesno je da će napustiti beogradske crno-bele, ali još se ne zna da li će ostati u Evropi ili probati da izbori angažman u NBA ligi

Objavljeno: 18:33h

Najdžel Vilijams Gos trenutno je jedan od najtraženijih bekova u Evropi. A Amerikanac je po završetku sezonu u Partizanu spakovao kofere i otišao u otadžbinu kako bi se malo odmorio, a onda i doneo odluku šta dalje.

Izvesno je da će napustiti beogradske crno-bele, ali još se ne zna da li će ostati u Evropi ili probati da izbori angažman u NBA ligi.

On je prošle sezone bio najbolji košarkaš Partizana, a prosečno je beležio 17 poena i sedam asistencija. Takve partije dovele su do interesovanja najvećih evropskih klubova, među kojima su Fenerbahče, Olimpijakos i CSKA Moskva, a pominjala se i Valensija.

- Bilo je neverovatno. Dobio sam šansu da igram za veliki klub i da živim u sjajnom gradu. Beograd je definitivno jedan od najboljih gradova koje sam video“, rekao je Vilijams Gos za lokalni list Spouksmen iz Spokena, grada u kojem je proveo poslednju koledž sezonu igrajući za univerzitet Gonzaga.

Juta Džez polaže pravo na Vilijams Gosa, ali on ovog leta neće igrati za njih u Letnjoj NBA ligi. - Imam nekoliko prilično dobrih ponuda iz Evrope, radi se o velikim evroligaških klubova. Ali, moram da idem redom. Radujem se jer bi već sledeće nedelje neke stvari mogla da budu jasnije - rekao je Vilijams Gos.

Inače, kako je pre nekoliko dana saopštio sportski direktor Partizana Nikola Lončar, ako Vilijams Gos ode u neki evropski klub, crno-beli će zaraditi 100.000 evra, dok će obeštećenje iznositi 250.000 evropskih novčanica ako plejmejker nastavi karijeru u nekoj NBA ekipi.

BONUS VIDEO: ESPRESO ANKETA: Za koga će Srbi navijati na Mundijalu posle ispadanja srpske reprezentacije?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.