Zvezdina pozivnica navijačima za finale domaćeg plej-ofa!
Foto: Fonet/aleksandar Koković

Časte zvezdaše

Zvezdina pozivnica navijačima za finale domaćeg plej-ofa!

Ulaz na prvi meč protiv FMP-a biće slobodan

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde saznali su u nedelju uveče ime rivala u finalu plejofa Superlige Srbije. Crveno-beli će se u reprizi prošlogodišnje završnice sastati sa ekipom FMP-a, koja je pobedila Borac u drugom polufinalu sa 2:1.

U predstojećoj prvoj utakmici finalne serije, branilac titule je najavio da će ulaz na taj meč biti slobodan za sve navijače.

- Crvena zvezda obaveštava sve svoje navijače da će ulaz na tribine dvorane "Aleksandar Nikolić” za prvu utakmicu finalne serije protiv ekipe FMP-a, biti slobodan - objavljeno je na sajtu kluba.

Crvena zvezda i FMP Železnik igraju meč finala domaćeg plej-ofa
Crvena zvezda i FMP Železnik igraju meč finala domaćeg plej-ofafoto: Fonet/Aleksandar Barda

Prva utakmica finalne serije igra se u četvrtak, 7. juna od 20 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić” a ovim gestom klub želi da se zahvali svim pristalicama crveno-belih za podršku koju pružaju timu u ovoj sezoni, ali i da omogući svojim navijačima da dođu u dvoranu u što većem broju i bodre svoj tim u borbi za novu titulu prvaka Srbije,četvrtu u nizu.

Raspored ulaska u dvoranu ostaje isti - ulazak na tribine B i C dvorane „Aleksandar Nikolić" biće slobodan, dok će svi vlasnici sezonskih karata tribine ulaziti na ulaze A i D. Za parter B, parter 4, lože, plave lože, bele lože i court seat vlasnici sezonskih ulaznica, ulaze u halu kao i do sada, na svoje standardne ulaze.

BONUS VIDEO: Jeziv pad Branka Lazića, ali on je ustao kao da ništa nije bilo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.