ŽENA JE HIT! DONČIĆEVA BAKA ZA ESPRESO: Ne bih volela da Luka ode u NBA, ali to je već sebičnost! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Espreso video

GOSPOĐA...

ŽENA JE HIT! DONČIĆEVA BAKA ZA ESPRESO: Ne bih volela da Luka ode u NBA, ali to je već sebičnost! (VIDEO)

Hvala ljubaznoj gospođi što je pristala na razgovor sa nama

Objavljeno: 11:05h

Posle pobede Real Madrida i osvajanja pehara namenjenom pobedniku Evrolige, naš reporter sa lica mesta je uspeo da uzme kratku izjavu bake (Milena Dončić) novog MVP Evrolige i MVP Fajnal fora u Beogradu, Luke Dončića.

Jedna od najbitnijih osoba iz Lukinog života je bila presrećna nakon neverovatne godine koja je iza njenog mezimca, u kojoj je osvojio sve što se može osvojiti.

Prvo pitanje po istorijskom uspehu njenoga unuka i njegovog tima, se odnosilo na to kako je ona doživela finale i kako se oseća nakon apsolutne Lukine dominacije.

- Šta da kažem, osećam se krasno. Uopšte ne mogu da verujem da je to istina, ali evo super, super - vidno je bila ushićena Milena Dončić.

Zatim je usledilo pitanje, - da li ste se čuli sa Lukom pre utakmice i šta je on očekivao od ovog meča - na šta je gospođa Dončić rekla sledeće.

- Pa pobedu naravno, sigurno - rekla je.

Šta je sledeći korak u njegovoj krijeri, NBA ili ostaje u Madridu i šta bi ste mu vi savetovali i šta bi ste više voleli? - E to je njegova odluka, ja stvarno ne znam. Ja bih više volela da je blizu da bih mogla da ga vidim, ali znate šta je to, sebičnost - bila je jasna Lukina baka.

Imače, i otac i majka mladog slovenačkog asa su bili prisutni u Štark areni, kako bi bodrili Luku u najbitnijem meču u dosadašnjeg toka karijere. Intervju sa Milenom Dončić možete pogledati u video zapisu ispod.

BONUS VIDEO: Dončić i Bogdan u zagrljaju

(S.M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.