Džikić spreman za svoj bivši klub, Partizan još pamti trojku sa pola terena! (VIDEO)

Pobeda je imperativ za obe ekipe

Džikić spreman za svoj bivši klub, Partizan još pamti trojku sa pola terena! (VIDEO)

Trener crno-belih smatra da je slovenački tim postavio pred sobom imperativ pobedu nad Partizanom
Objavljeno: 13:04h

Trener Partizana Aleksandar Džikić izjavio je da je njegova ekipa spremna na motivisanu igru Krke u predstojećoj utakmici 20. kola ABA lige. - Situacija u obe ekipe je slična. Utakmica u Francuskoj jasno je pokazala da je Krka kao imperativ postavila meč protiv Partizana. Očekujemo motivisanog protivnika i spremni smo na to - izjavio je Džikić.

Fonet/Božidar Petrović
Crno-beli su otputovali u petak ujutru u Novo Mesto, gde će u subotu od 19 časova igrati protiv slovenačkog tima. Za ekipu Partizana debitovaće centar, Amerikanac Darel Vilijams. U prvom delu sezone Krka je u neizvesnoj završnici pobedila u Beogradu košem sa pola terena u poslednjoj sekundi. Džikić je Krku trenirao u dva navrata i osvojio dve šampionske titule u Sloveniji i Evročelendž kup.
Fonet
Plejmejker Partizana Aleksandar Cvetković rekao je da počekuje težak duel u Novom Mestu. - Pokušaćemo da kontrolišemo dobre šutere Krke i da pod košem pariramo kvalitetnim igračima kao što su Jure Lalić i Ive Ivanov. Nama je važno da u sutrašnjem meču damo sve od sebe - rekao je Cvetković.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.