ALIMPIJEVIĆU ODZVONILO? Poraz u Čačku prelio čašu, Zvezda već našla trenera koji će ga zameniti?
Dušan Alimpijević je do sada imao apsolutnu podršku uprave, Foto: Beta/Branislav Božić

Ima li ovde istine?

ALIMPIJEVIĆU ODZVONILO? Poraz u Čačku prelio čašu, Zvezda već našla trenera koji će ga zameniti?

Posle svega što se dešavalo poslednjih meseci na Malom Kalemegdanu su izgleda shvatili da moraju preuzeti drastične korake

Objavljeno: 11:04h

Crvena zvezda je senzacionalno poražena od Borca u Čačku, u okviru Košarkaške lige Srbije, a ovaj poraz je samo u stvari vrhunac loših partija tima sa Malog Kalemegdana u poslednje vreme.

I dalje aktuelni šampion Srbije, u poslednja dva i po meseca, je u drastičnom padu forme i to baš u onim utakmicama koje su bile najbitnije ove sezone.

Od ostanka bez trofeja u Kupu, zatim i bez titule u ABA ligi i samim time učešća u Evroligi, stiglo se i do poraza koji bi mogao da znači i gubljenje prednosti domaćeg terena u plej-ofu KLS.

Dušan Alimpijević za sada nije ispunio nijedan cilj koji je stavljen pred njega
Dušan Alimpijević za sada nije ispunio nijedan cilj koji je stavljen pred njegafoto: Fonet/Aleksandar Barda

Zbog toga se i nekoliko puta spominjalo da bi Dušan Alimpijević mogao biti smenjen sa mesta trenera, iako mu je prvi čovek kluba, Nebojša Čović dao svu podršku čak i posle poraza od Budućnosti u finalnoj seriji ABA lige.

Rez je pretrpela ekipa, otišli su Bjelica i Enis, a dovedeni su Filip Čović i Aleksa Radanov, međutim, izgleda ni to nije pomoglo da stvari dođu na svoje mesto pa je doživljen poraz u Čačku.

Upravo to je ono što je uzdrmalo pozicije Alimpijevića u klubu, a kako prenosi "Mondo.me", na Malom Kalemegdanu su već pronašli rešenje u slučaju da se odluče za promenu trenera.

Mihailo Pavićević
Mihailo Pavićevićfoto: Fonet/Aleksandar Barda

Reč je o bivšem igraču i treneru crveno-belih Mihailu Pavićeviću, koji je već imao uspeha na njihovoj klupi, kada je doveo taj tim do titule šampiona Jugoslavije pre tačno 20 godina.

On je ove sezone beležio sjajne rezultate sa Mornarom i doveo ga do polufinala ABA lige na opšte iznenađenje, a nedavno je bio i ovacijama dočekan u Pioniru kada je gostovao sa Baranima.

Nema sumnje da ćemo odgovor na pitanje da li je ovo sve samo čaršijska priča ili zaista istina, dobiti veoma brzo.

BONUS VIDEO: Delije prozivaju pesmom Novih fosila Grobare sa južne tribine

(Espreso.co.rs / Mondo.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.