SA POLA GASA: Zvezda demolirala Partizan i obezbedila plasman u plej-of!
Delije i Grobari, Foto: Saša Pavlić Koky

WABA LIGA

SA POLA GASA: Zvezda demolirala Partizan i obezbedila plasman u plej-of!

Crvena zvezda i Partizan već sutra igraju utakmice poslednjeg 22. kola ligaškog dela prvenstva Srbije!

Objavljeno:

Košarkašice Crvene zvezde igraće na završnom turniru regionalne WABA lige!

Crveno-bele su u utakmici 8. kola Superlige savladale Partizan 1953 rezultatom 78:61 (16:14, 21:14, 16:23, 25:10) i zauzele četvrto mesto na kraju ligaškog dela. Crno-bele su zauzele peto mesto.

Tim trenera Dragana Vukovića će se u polufinalu F4 koji se igra u bugarskom gradu Montana 24. i 25. marta najverovatnije nameriti na aktuelnog šampiona ekipu Celja. Ukoliko u preostalim utakmicama ne bude većih iznenađenja u drugom polufinalu će se sastati Budućnost i Montana.

Ekipu Crvene zvezde, koja je nastupala bez Minje Đorđević i Jelene Jovanović, predvodila je Marija Prlja sa 29 poena (8 skokova, 6 asistencija). Nevena Naumčev je postigla 15 poena (6 skokova), Biljana Stjepanović je postigla 13 poena (5 skokova), a Milica Bojović 9 (6 skokova).

U timu Partizana, koji je nastupao bez Bojane Vulić, najefikasnija je bila Ešli Klausen sa 11 poena (6 asistencija). Milica Mitrović je postigla devet poena (6 skokova), a Olga Stepanović 8 (5 skokova).

Crvena zvezda i Partizan već sutra igraju utakmice poslednjeg 22. kola ligaškog dela prvenstva Srbije. Crvena zvezda, koja je obezbedila prvo mesto u plej-ofu gostuje Vrbasu, a drugoplasirani Partizan ide u Kragujevac na duel Šumadiji.

Obe ekipe će od petka u Banji Koviljači učestvovati na završnom turniru Kupa Milan Ciga Vasojević.

BONUS VIDEO: Delije bakljadom i vatrometom obeležile 73. rođendan Crvene zvezde

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.