ATOMSKA BOMBA IZ NBA: Medžik Džonson dovodi NIKOLU JOKIĆA I LEBRONA DŽEJMSA u Los Anđeles Lejkerse?! (VIDEO)
Da li će ovo biti nova dinastija Lejkersa?, Foto: AP

da li će se ovo desiti?

ATOMSKA BOMBA IZ NBA: Medžik Džonson dovodi NIKOLU JOKIĆA I LEBRONA DŽEJMSA u Los Anđeles Lejkerse?! (VIDEO)

O ovome se uveliko piše u medijima iz Los Anđelesa

Objavljeno:

Nikola Jokić bi mogao svoju NBA karijeru da nastavi u najpoznatijem košarkaškom kolektivu na svetu - Los Anđeles Lejkersima, pišu američki mediji!

Inquisitr prenosi pisanje bloga Lake Show Life, posvećenog Lejkersima, u kojem je reč o rekonstrukciji tima, kojom će se predsednik kluba, legenda NBA lige Irvin Medžik Džonson, baviti u leto 2018. i u leto 2019. godine.

Naime, operacija Lejkersa je stvaranje dovoljno prostora u seleri kapu da se dovedu superstara, uz koje bi Lejkersi krenuli u poteru za novim titulama, koje ih već 8 godina zaobilaze.

Kako piše Lake Show Life, prve mete su LeBron Džejms (koji, po tračevima, i sam želi da pređe u LA), DeMarkus Kazins (manje šansi, posle povrede) i Pol Džordž (pitanje da li je materijal za superstara, verovatno nije), koji postaju slobodni agenti u julu. Takođe, na meti Lejkersa 2019. godine su Kavai Lenard, Klej Tompson i Džimi Batler, ako je verovati pričama iz hodnika NBA lige.

Među ovim imenima, koja se već spominju mesecima, od pre par dana se pojavilo i ime Nikole Jokića, koji će sledeće godine postati slobodan agent.

Kako piše Lake Show Life, Lejkersi su pokazali veliko interesovanje za Jokića pošto su saznali da Nagetsi ipak oklevaju da mu ponude maksimalan ugovor (vredan oko 150 miliona dolara).

"Srbin se bliži kraju prvog ugovora, i nekoliko NBA timova već ga juri, zbog njegovog nesebičnog stila igre", piše Lake Show Life.

Oni dodaju da je Jokić nesumnjivo jedan od najboljih igrača u NBA na svojoj poziciji, kad je reč o napadu, ali je još uvek "slabost u odbrani", i Nagetsima donosi probleme kad ga upare sa tradicionalnim centrom. Zbog ovoga su Nagetsi, dodaje se, trejdovali Jusufa Nurkića u Portland.

Navodi se i da vlasnik Nagetsa Sten Kronke nije čovek poznat po tome što voli da plaća taksu na luksuz u NBA, pa se već otvoreno spekuliše da će Nagetsi na kraju biti voljni da puste svog najboljeg igrača da promeni sredinu.

A, svaka čast Nikoli i LeBronu, ali jedan je Medžik:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Inquisitr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.