PAKAO U CRVENOJ ZVEZDI! Igrači se pobunili protiv Alimpijevića! Bilo je i batina?! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas/Printscreen/Youtube

TRENER DOBIO ŽUTI KARTON...

PAKAO U CRVENOJ ZVEZDI! Igrači se pobunili protiv Alimpijevića! Bilo je i batina?! (VIDEO)

Ako je ovo istina, navijači crveno-belih bi mogli polako da počnu da od blata prave Dejana Radonjića...

Objavljeno: 15:38h

Problemi na Malom Kalemegdanu. I to ogromni problemi, ako je verovati rečima neimenovanog izvora jednog od beogradskih medija.

Loša partija crveno-belih protiv Borca u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća samo je podgrejala nervozu u svlačionici, a prema rečima Informerovog izvora bliskog akterima, Lazić i Alimpijević su se zamalo potukli.

- Već neko vreme atmosfera u svlačionici je užasna. Alimpijević nema nikakav autoritet nad Perom Antićem, a polako je počeo da gubi uticaj i na ostale starije igrače. Nakon meča sa Borcem jedna svađa je otišla predaleko, pa su se trener i kapiten Lazić žestoko sukobili i umalo potukli. Ostali igrači su se umešali i razdvojili ih, pa je ozbiljniji sukob izbegnut - objasnio je isti izvor.

Anarhija se odrazila i na naredne partije, pa je Zvezda poražena od Partizana (81:75) u finalu.

- Svi igrači bili su na Lazićevoj strani. U jednom trenutku Antić je poručio treneru: "Dobio si žuti karton, još jedan sličan ispad i računaj da imaš crveni." Do kraja turnira nisu se pomirili. I dalje se oseća napetost, mada se trude da u javnosti ostave utisak kako je sve u najboljem redu - istakao je taj izvor.

Ukoliko se ove stvari zaista pokažu kao istinite, crveno-beli bi pod hitno morali nešto da menjaju, inače će im Partizan preoteti i domaću titulu, a i ABA liga bi bila daleko teža za odbraniti!

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle finala Kupa Koraća

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.