Zvezda je ponovo doživela poraz, a Alimpijević hitno traži izlaz iz loše serije! (FOTO)
Dusan Alimpijevic nezadovoljan posle poraza od Bamberga, Foto: Beta/Saša Đorđević

EVROLIGA, 23. KOLO

Zvezda je ponovo doživela poraz, a Alimpijević hitno traži izlaz iz loše serije! (FOTO)

Imamo u petak utakmicu sa Unikahom, imamo vremena da se vratimo treninzima i da pokušamo da postanemo bolji

Objavljeno:

Posle poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća od Partizana, navijači Crvene zvezde očekivali su pobedu u Evroligi, sinoć protiv Bamberga, ali umesto toga, usledio je još jedan težak poraz (86:62). U izjavi posle utakmice u Nemačkoj, trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević je preuzeo odgovornost na sebe.

- Košarkaši Bamberga su bili agresivniji i koristili su 'male' faulove pametnije od nas. Za nama je loš period i moja je odgovornost što smo izgledali ovako loše. Moramo da pronađemo izlaz što pre je to moguće - izjavio je Alimpijević

foto: Fonet

Zvezda će sada imati nedelju dana pauze do sledećeg kola i utakmice sa Unikahom u Beogradu. Toliko vremena imaće i trener Alimpijević da ispravi uočene nedostatke i da ekipu vrati na pobednički kolosek.

- Do ponedeljka pre Kupa izgledali smo kao jedna ekipa, a od odlaska na Kup kao sasvim druga. Imamo u petak utakmicu sa Unikahom, imamo vremena da se vratimo treninzima i da pokušamo da postanemo bolji. Nastojaćemo da se vratimo u ritam u kome smo bili pre ovog lošeg perioda. Posle Unikahe se nastavlja ABA liga, u kojoj moramo biti pravi. Tu nemamo pravo na grešku - izjavio je Alimpijević.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković o kompletnoj sezoni Partizana u Evropi posle ispadanja od Viktorije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.