VUJOŠEVIĆ GRMEO POSLE POBEDE NAD BELGIJOM! Ne možemo više da budemo po hotelima bez grejanja! Ja sam se zbog toga i razboleo! (FOTO) (VIDEO)
Dusko Vujosevic je ostvario novu pobedu na klupi Bosne i Hercegovine, Foto: Fonet

KVALIFIKACIJE ZA SP

VUJOŠEVIĆ GRMEO POSLE POBEDE NAD BELGIJOM! Ne možemo više da budemo po hotelima bez grejanja! Ja sam se zbog toga i razboleo! (FOTO) (VIDEO)

Musa ima preduslove da postane veliki igrač, ali ima puno vode da protekne Miljackom da bi to uspeo...

Objavljeno:

Košarkaši Bosne i Hercegovine pobedili su Belgiju sa 72:70 u trećem kolu kvalifikacija za Mundobasket, a posle značajnog trijumfa selektor "zmajeva" Duško Vujošević nije skrivao razočaranje zbog loših uslova pre meča.

- Mora reprezentativni nivo da bude još mnogo viši. Ne možemo da budemo smešteni u hotelu u kome nema grejanja i gde se sobe zagrevaju erkondišnom kao da je primorska varoš. To povećava rizik i od povreda i od bolesti. Ja dva dana imam temperaturu 38, što mislim da je izazvano time - rekao je Vujošević.

Iskusni selektor je iskoristio priliku da se zahvali publici, koja je bodrila košarkaše u prepunoj dvorani “Skenderija", da bi nakon toga pohvalio i Musu.

- Musa ima preduslove da postane veliki igrač, ali ima puno vode da protekne Miljackom da bi to uspeo. I ne samo vremena, nego mnogo teškog rada i posvećenosti košarci - zaključio je Vujošević.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković o kompletnoj sezoni Partizana u Evropi posle ispadanja od Viktorije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.