PRIČA SE DA BI MOGAO DA ODE IZ PARTIZANA! Oglasio se Ostoja Mijailović i rasklonio sve dileme oko crno-belog bisera! (FOTO)
Ostoja Mijailović, Foto: Zorana Jevtić

NEMA NAGAĐANJA

PRIČA SE DA BI MOGAO DA ODE IZ PARTIZANA! Oglasio se Ostoja Mijailović i rasklonio sve dileme oko crno-belog bisera! (FOTO)

Predsednik crno-belih je bio apsolutno jasan po pitanju planova za ovog košarkaša...

Objavljeno:

Tokom Ol star vikenda NBA lige, održan je i kamp za mlade igrače, košarkaške prospekte, a na njemu je učestvovao i Marko Pecarski iz Partizana.

Tamo je, prema navodima američkih medija, zapao za oko Gonzaga univerzitetu, koji bi želeo da iskoristi njegovo prijateljstvo sa Filipom Petruševim kako bi privoleo osvajača zlatne medalje sa Orlićima na Evropskom prvenstvu da dođe u SAD.

Marko Pecarski
Marko Pecarski foto: Dado Đilas

- Mi sa njim imamo potpisan profesionalni ugovor. Pecarski je budućnost kluba. Pa, ne uzimamo mi igrače od 16, 17 godina da bismo ih prodavali sa 18 - jasan je predsednik crno-bele košarkaške sekcije.

Inače, Pecarski nije nastupao u Kupu Radivoja Koraća protekle nedelje, pošto je bio u SAD, gde je i primećen od strane skauta univerziteta na kom je nastupao i Najdžel Vilijams Gos.

BONUS VIDEO: Prepucavanje Grobara posle utakmice u Nišu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.