CRNI DAN ZA CRNO-BELE! Duško Vujošević blokirao Partizan! Evo šta se zapravo desilo! (FOTO)
Duško Vujošević, Foto: Dado Đilas

SAMO SE ČEKAO DAN

CRNI DAN ZA CRNO-BELE! Duško Vujošević blokirao Partizan! Evo šta se zapravo desilo! (FOTO)

Znalo se da će ovaj dan morati da dođe kad-tad

Objavljeno: 21:55h

Samo nekoliko dana pošto su crno-beli uspeli da odblokiraju račun koji je bio u blokadi zbog finansijskih potraživanja sadašnje Ekspo banke, nasleđenih kupovinom Marfin banke, koja je preuzela Centrobanku, svojevremenog potpisnika ugovora o kreditu, u klub iz Humske stigla je zabrana Košarkaškog arbitražnog tribunala FIBA (BAT) registrovanja igrača zbog neizmirenih dugovanja bivšem treneru Dušku Vujoševiću, prenose Novosti.

Podsećanja radi, u decembru 2017. blokada BAT je skinuta isplaćivanjem duga Kevinu Džonsu (oko 30.000 evra), polovinom prošle godine izmirena su potraživanja prema Edi Muriću (150.000) i Marku Čakareviću iz njegovog prvog boravka u Partizanu, dok je pred kraj pretprošle godine potpuno saniran dug prema Dejanu Musliju.

Ostoja Mijailović
Ostoja Mijailović foto: Zorana Jevtić

U međuvremenu, dok su rešavali pomenute probleme i servisirali tekuće troškove, crno-beli su uspeli da isplate ranija potraživanja bivših članova Partizana, Andreja Milutinovića, Aleksandra Rašića, Džamara Vilsona, Branislava Đekića, Nikole Pešakovića i Nemanje Bešovića, koji više nisu na listi poverilaca kluba iz Humske.

Videćemo koliko će ova blokada trajati, a poznato je da je Ostoja Mijailović u velikom intervjuu za naš portal rekao da planira da se sastane sa legendarnim stručnjakom.

BONUS VIDEO: Sabahudin Topalbećirević o filmu o Draganu Džajiću

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.