GRBOVIĆ O SARADNJI SA VUČIĆEM: Ne znam da li će mi Grobari oprostiti, ali da li će i njemu oprostiti što je izabrao mene?! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

OTVORENO

GRBOVIĆ O SARADNJI SA VUČIĆEM: Ne znam da li će mi Grobari oprostiti, ali da li će i njemu oprostiti što je izabrao mene?! (FOTO)

Moj ulazak na SNS listu je zapravo korak dalje u odnosu na podršku koju sam mu dao prošle godine

Objavljeno:

Nekadašnji košarkaš Goran Grbović kaže da je lično inicirao razgovor sa Aleksandrom Vučićem i rekao mu da je spreman da pruži podršku i bude na listi SNS.

- Nisam ni shvatio šta znači ulazak na listu, ali kad sam video u kakvom sam društvu... Tu ima akademika, profesora, ljudi ostvarenih u svakom smislu te reči. Čuo sam da pričaju da sam bio pod pritiskom, što apsolutno nije tačno. Konsultovali smo se, a izbor je na kraju bio samo moj. Nisam dugo razmišljao - rekao je Grbović za dnevni list Blic.

foto: Beta

Dodao je da nije pregovarao sa Vučićem jer je "čovek koji drži do dogovora i sa njim je sve načisto". - Videli smo se pre petnaestak dana i tada smo zapravo razgovarali o košarci. Da li će mi 'grobari' oprostiti saradnju? Ne znam da li će njemu sa mnom. Ali politika nije crveno-belo i crno-belo. Ako jeste, onda smo svi negde pogrešili - rekao je on, dodavši da se predsednik Vučić veoma dobro razume u košarku jer ju je i sam igrao, da ga je iznenadilo to što se seća nekih detalja koje je i Grbović zaboravio.

foto: Saša Pavlić Koky

Na pitanje otkud to da kao partizanovac podrži listu "vatrenog navijača Crvene zvezde", Grbović odgovora: - Da vas ispravim, ne samo vatrenog navijača, Vučić voli za sebe da kaže da je 'okoreli zvezdaš'. Moj ulazak na SNS listu je zapravo korak dalje u odnosu na podršku koju sam mu dao prošle godine. Ta podrška je došla nakon opservacije svega onog što je Vučić radio i ukupne situacije u kojoj živimo - rekao je Grbović.

BONUS VIDEO: Nemanja Dangubić posle poraza od Himkija

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.