Dobrić demonstrirao silu protiv fenjeraša, Zvezda prati Budućnost u stopu! (FOTO) (VIDEO)
KK Crvena zvezda, Foto: Dado Đilas

ABA liga, 17. kolo

Dobrić demonstrirao silu protiv fenjeraša, Zvezda prati Budućnost u stopu! (FOTO) (VIDEO)

Na kraju svake četvrtine mogli ste uz naš lajv-blog da se informišete o promenama rezultata...

Objavljeno: 20:04h

Crvena zvezda je upisala i 14. pobedu u ovoj sezoni ABA lige slavivši nad MZT Skopljem (14. poraz) rezultatom 92:58.

Iako je u prvom poluvremenu otpor makedonskog šampiona bio sasvim solidan, u drugom su crveno-beli pokazali ko je gazda, napravivši nedostižnih +26 tokom treće četvrtine.

Dušan Alimpijević
Dušan Alimpijevićfoto: Beta

Najefikasniji u redovima srpskog tima bio je Ognjen Dobrić sa 23 poena, ali fantastičnim šutem za tri (7/9) i samo jednom pogođenom dvojkom. Pratio ga je Tejlor Ročesti sa 13. Interesantno, čak je i Marko Kešelj upisao minute i tri devet, pošto je sredinom poslednjeg perioda, a zahvaljujući izostanku Pera Antića i Džejmsa Feldina, dobio priliku da zaigra.

U poraženom sastavu, Andrej Maslinko je dao 15 poena, dok je Jure Lalić dodao 11.

Alen Omić i dalje nije debitovao, a verovatno će se to dogoditi u Večitom derbiju za sedam dana.

Evo i stanja na tabeli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Na kraju svake četvrtine mogli ste uz naš lajv-blog da se informišete o promenama rezultata...

- KRAJ UTAKMICE! Sve je bilo gotovo još u trećoj četvrtini. U četvrtoj je ostalo samo da Marko Kešelj uđe na teren i postigne devet poena. Dve trojke!

42:68 - KRAJ TREĆE ČETVRTINE! MZT se na pet minuta do kraja ovog perioda vratio na jednocifrenu razliku, ali je to kratko trajalo, jer se Zvezda opet vratila na maksimalnih +26 posle tajm-auta koji je zatražio Dušan Alimpijević. Od tada, MZT nije uspevao da pronađe nikakva rešenja, njegovi igrači su pokušavali da pogode previše dalekih trojki. Čini se da je ovde sve rešeno...

25:40 - KRAJ DRUGE ČETVRTINE! Početkom drugog dela igre, crveno-beli su ponovo uspeli da naprave seriju, i na taj način su otišli na +7, a tu prednost su uspevali da zadrže, pa čak i povećaju do polovine ovog perioda. Na tri minuta do kraja perioda, Zvezda je došla do maksimalnih +15. Možda će ova četvrtina biti i ključna, jer su crveno-beli tokom nje napravili zaista osetnu prednost.

18:21 - KRAJ PRVE ČETVRTINE! Zvezda je na početku meča odmah napravila seriju 11:0 i na taj način stavila do znanja momcima sa Aerodroma da neće biti lako. Međutim, MZT je uhvatio priključak i smanjio na 13:16 na dva i po minuta do kraja, unevši dozu neizvesnosti u meč. A, onda, Trajkovski na 30 sekundi do kraja poluvremena postiže dvojku za prvo izjednačenje još od 0:0. Međutim, Dilan Enuis pogađa za tri i donosi novu prednost crveno-belima.

18.01 - Meč je počeo. Čujemo se na kraju prve četvrtine.

17.45 - Podsetimo se prethodnog duela ove dve ekipe.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.