OVO MOŽE SAMO OLOŠ! Željko Obradović na udaru! Doneo im je večnu slavu, a sada ga vređaju zbog fizičkog izgleda! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

BRUKA I SRAMOTA

OVO MOŽE SAMO OLOŠ! Željko Obradović na udaru! Doneo im je večnu slavu, a sada ga vređaju zbog fizičkog izgleda! (FOTO)

Nama stvarno nije jasno kako možeš da vređaš nekoga ko ti je doneo toliko uspeha u Evroligi?

Objavljeno:

Većinski vlasnik grčkog Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos (43) opet se obrukao nepristojnim Instagram postom.

On često "udara" i na Evroligu i na rivale, ali i na najveću legendu svog kluba - Željka Obradovića, što je i sada ponovio.

Mladi milioner, koji je doživeo fijasko kao vlasnik trofejnog fudbalskog kluba, češke Sparte, pre nego što je 2012. od oca Pavlosa i strica Tanasisa nasledio najmoćniji košarkaški kolektiv u Evropi - Panatinaikos - rugao se Obradoviću poredeći ga sa patlidžanom, nepristojno aludirajući na boju lica koju najtrofejniji trener Evrope svih vremena dobije pod stresom, u trenucima kada vodi napete utakmice, a kada ga igrači ne slušaju kako bi on želeo.

- Pre dve nedelja kada je Fener (koji poštujem kao klub) izgubio meč, postavio sam patlidžan na lice vašeg trenera koga mrzim iz poznatih razloga. Patlidžan je ljubičaste boje i u Grčkoj se to kaže melicani što u bukvalnom prevodu znači ljubičasto. To ni na koji način nije uvreda za vaš tim - obratio se Janakopulis navijačima Fenerbahčea, koji su besneli zbog načina na koji se Dimitris ophodio prema njihovom sadašnjem treneru.

- To je šala koja postoji u Grčkoj za boju lica koju vaš trener ima kada je ljut ili uznemiren. Video sam da ste pre nekoliko dana posle pobede protiv Panatinaikosa postavljali patlidžane. Ovo sam prihvatio kao deo sportskog humora - "objasnio" je Janakopulos na Instagram profilu.

?

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on

Nama stvarno nije jasno kako možeš da vređaš nekoga ko ti je doneo pet titula Evrolige? Tačnije, kako možeš da vređaš nekog ko je tvom tati doneo pet titula Evrolige, a onda je tatica tebi poklonio klub da ga uništiš

Zaista sramota, zar ne?

BONUS VIDEO: Novica Veličković posle meča Partizan - Cibona

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.