Bjelica odličan, ali mu zbog nervoze sad doziraju minutažu! Vrela balkanska krv je noćas proradila u Nurkiću! (VIDEO)
Nemanja Bjelica je odlično iskoristio minute protiv Hjustona, Foto: AP

Zanimljiva noć u NBA

Bjelica odličan, ali mu zbog nervoze sad doziraju minutažu! Vrela balkanska krv je noćas proradila u Nurkiću! (VIDEO)

Klivlend se jedva spasao poraza od Orlanda

Objavljeno: 09:04h

Klivlend je bio na rubu još jednog poraza, ali se sada izvukao i protiv Orlanda zabeležio trijumf u neizvesnoj završnici 104:103.

Vrlo uzbudljiva završnica je viđena u "Kviken louns centru", koju je rešio Ajzea Tomas pogocima sa linije za slobodna bacanja na 11 sekundi pre kraja, dok je u napadu Medžika za pobedu, Elfrid Pejton preuzeo odgovornost, ali njegov ulaz pod koš završio se promašajem.

Upravo je junak pobede bio i najefikasniji na ovom meču sa 21 poenom, dok je Lebron Džejms ubacio tek 16, međutim, i ostali igrači su dobro rasporedili poene pa ih je bilo još četvorica u timu Klivlenda sa dvocifrenim učinkom.

U poraženoj ekipi najbolji pomenuti Pejton sa 19 poena, a po 17 su ubacili Aron Gordon i Evan Furnije, dok je 12 postigao Mario Hezonja.

Nemanja Bjelica se vratio na teren posle isključenja u meču sa Orlandom zbog tuče sa Aronom Aflalom, ali to nije pomoglo njegovoj Minesoti da dođe do trijumfa u Hjustonu, gde je domaćin slavio 116:98.

Fantastičan je bio Erik Gordon na ovom meču, postizao poene na gotovo kakav god način je želeo i jednostavno bio nerešiva enigma za odbranu "vukova".

Kada se na to doda da su na njegovih 30 poena, Kapela i Kris Pol dodali 20, odnosno, 19, jasno je da Timbervulvsi i nisu imali nekih šansi na ovom meču. Njih je predvodio Džimi Batler sa 23 poena, 22 je postigao Tauns, a naš Nemanja Bjelica za 7 minuta na terenu je pogodio jednu trojku i dva slobodna bacanja, uz 2 skoka i 4 asistencije.

Raspoložen je bio Demijan Lilard za igru protiv Indijane, a Jusuf Nurkić za nadmetanje sa Pejsersima i to je ono što je Portlandu donelo pobedu u ovom meču 100:86.

Lilard je ubacio 26 poena, uz 19 koševa Nurkića i 16 poena Mekaluma, te su tako nadjačali tandem Oladipo - Koliron koji su ubacili po 23 poena.

Interesantna scena je bila i prilikom jedne Nurkićeve blokade na Oladipu, kada se reprezentativac BiH uneo u facu najboljem igraču Indijane i tu je došlo do povišenih tenzija na terenu.

Boston je bez ponoći najboljeg igrača, Kajrija Irvinga, doživeo poraz od Filadelfije 89:80.

Horford i Markus Moris sa po 14 postignutih poena i ne baš sjajan učinak ostalih igrača, nisu mogli da nadoknade izostanak fantastičnog plejmejkera Seltiksa i to su iskoristili Seventisiksersi predvođeni Džoelom Embidom.

Centar Filija je postigao 26 poena uz 16 skokova, a pomoć je imao od Darija Šarića sa 16 poena i Mekonela koji je ubacio 15.

NBA, rezultati:

Boston - Filadelfija 80:89

Klivlend - Orlando 104:103

Hjuston - Minesota 116:98

Portland - Indijana 100:86

BONUS VIDEO: CIRBES SRBIN: Evo kako Nemac sluša naš melos u kolima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.