TUČA!!! Nemanja Bjelica za dlaku izbegao PESNICU GNEVA, pa UHVATIO Aflala u SRPSKU KRAGNU! (VIDEO)
Nemanja Bjelica se držao kao srpski vitez!, Foto: AP

nba liga

TUČA!!! Nemanja Bjelica za dlaku izbegao PESNICU GNEVA, pa UHVATIO Aflala u SRPSKU KRAGNU! (VIDEO)

- Morao sam da štitim sebe i svoju porodicu - rekao je Bjeli

Objavljeno:

Tuča i skandal na utakmici Minesote i Orlanda! Nemanja Bjelica je zamalo dobio razoran udarac u lice, a kad se odbranio od brutalnog napada krila Medžika Arona Aflala, izbačen je sa utakmice!

Tenzija između dvojice igrača pojavila se čim su se pojavili na terenu, a znatno nervozniji je bio 32-godišnji, nekada glavni igrač Orlanda, Aflalo.

U jednom trenutku, na 8 minuta do kraja 2. četvrtine, Bjelica je krenuo da utrčava u napadu Minesote, kad ga je nervozni Aflalo prvo odgurnuo, a onda pokušao da iz sve snage udari pesnicom u lice.

Nemanja je, na svu sreću, nekako ekskivirao udarac, a onda je namestio "kragnu" Aflalu, i držao ga tako dok se ovaj bespomoćno praćakao.

Ostali igrači su onda nekako smirili situaciju, a sudije su, na zaprepašćenje svih, poslali i Aflala i Nemanju, koji se samo branio, u svlačionicu.

- Ne želim da zvučim kao žrtva ovde, ali to je deo igre. Pokušao je da me udari, a ja sam samo pokušao da se zaštitim, i da ga smirim, jer je podivljao. Ne znam šta je sa tim momkom, ali u tom trenutku morao sam da štitim sebe i svoju porodicu - rekao je mirno Bjelica posle utakmice.

Aflalo nije želeo da daje izjave.

Pogledajte tuču:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.