Veličković kao nekada, Gos odlučio pobednika! Važan trijumf Partizana u meču punom preokreta! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Vladimir Sporčić

16. kolo aba lige

Veličković kao nekada, Gos odlučio pobednika! Važan trijumf Partizana u meču punom preokreta! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja pre, za vreme i posle meča možete pratiti uz naš dobro poznati "lajv-blog"

Objavljeno: 19:57h

Košarkaši Partizana pobedili su u Laktašima u veoma zanimljivom meču punom preokreta ekipu Igokee rezultatom 74:67 u 16. kolu ABA lige.

Ovo je deseti poraz Igokee u sezoni, dok je Partizan zabeležio osmu pobedu.

Dramatičan finiš u hali Igokee, meč prepun preokreta, a Vilijams-Gos je pri rezultatu 65:65 trojkom minut pre kraja odlučio pobednika, a u prethodnom napadu Veličković je pri šutu Ljubičića za tri poena napravio faul koji je mogao da bude koban po crno-bele.

foto: Filip Plavčić

Najefikasniji u timu domaćina bili su Rikić sa 15, Radivojević sa 12 i Ljubičić sa 14 poena, a u gostujućoj ekipi najviše se istakao Veličković i postigao 25 poena, a pratio ga je Vilijams-Gos sa 12.

foto: Printscreen/ABA liga
foto: Printscreen/ABA liga

U sledećem kolu Igokea gostuje FMP-u, dok se ekipa Partizana u Hali Pionir sastaje sa zagrebačkom Cibonom

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Inače, predsednik Partizana Ostoja Mijailović je u intervjuu za Espreso koji ćete moći da pročitate u 20 časova na našem sajtu rekao, da bi svaki košarkaš trebao da se ugleda na Novicu Veličkovića koji bi čak i pušku izvadio zarad pobede svog kluba na terenu.

Sva dešavanja pre, za vreme i posle meča možete pratiti uz naš dobro poznati "lajv-blog".

Kraj treće četvrtine - 45:56 - Igokea je ubacila samo 7 poena u trećem periodu. Zaigrao je Partizan na krilima Novice Veličkovića došao do željene igre. Čak 17 poena postigao je kapiten crno-belih i uz Đorđa Gagića koji je ubacio poena drži igru svog tima. Li je ubacio 11, dok je Ljubičić na 10 poena u domaćem timu.

Kraj prvog poluvremena 38:34 - Crno-beli su bolje otvorili drugu četvrtinu, povezali redove i tokom većeg dela deonice su imali prednost, koja je išla i do 27:18. Ali onda na snagu stupa Igokea i serijom od 14:0 dolazi do prednosti od 36:30. Partizan je na kraju malo smanjio prednost domaćih. Rikić sa 9, Li i Ljubičić sa po 7 poena su najbolji u svojoj ekipi, a Gagić sa 8 i Vilijams-Gos sa 7 su najefikasniji u redovima beogradskog tima.

Kraj prve četvrtine - 15:15 - Partizan i Igokea su odigrali izjednačen period. Domaći su vodili u većem delu deonice, ali crno-beli su vratili rezultat na prvobitno stanje. Rikić je za Igokeu postigao 4 poena, dok je Gagić posle prve četvrtine na 6 koševa

17:00 - Meč u Laktašima je počeo

16:30 - Za početak ovog lajva, donosimo vam informaciju da Patrik Miler više nije igrač Partizana. Njegov novi klub biće turski Gazijantep.

Crno-beli su zvaničnim saopštenjem potvrdili da je Miler napustio klub
Crno-beli su zvaničnim saopštenjem potvrdili da je Miler napustio klubfoto: Vladimir Šporčić

BONUS VIDEO: Ognjen Ožegović na slavi kod Vladimira Stojkovića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.